soft na monitorovanie siete

Všetko o programoch, problémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
St0rM
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Aug, 2004, 14:00

soft na monitorovanie siete

Príspevok od používateľa St0rM »

zdravim,mame siet,ale
chcel by som soft ktory by mi zobrazil vsetky pc v sieti(mena,adresu a sirku vyuzivaneho pasma..)poznate niekto nieco take?
AMD duron 700Mhz,256 sdram 133mhz,mb amptron k7-805LR chipset via kt 133,maxtor 40 gb 5400 rpm,Inno3d GeForce2titanium 64 mb DDR pamate ^^ PHILIPS cdRW48p
EIZO flexSCAN T560i-T 17"
marek1212
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 17. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa marek1212 »

netscan
Používateľov profilový obrázok
reno
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 27. Jún, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa reno »

Na monitorovanie sieti mas viac programov. IP Scaner a Scan Iv tie ti zmonitoruju vsetkych pripojenych od IP 1 po 255 a daju sa cez nich aj prevadzat subory, programy filmy atD.( podmienka musi mat zdielany subor ), ale neda sa cez ne pisat. Na pisanie mas viac programov ale vtom je hacik ci vidis v commanderi osoby na sieti alebo nie . Ak vidis tak je dobry program BrogChat a ak niekoho vidis a aj nevidis je dobry program Lan Chat Enterprise cez ktore mozes pisat posielat subory atd.. Lan Chat Enterprise monitoruje vsetkych od IP 1 po 255.Obidva su aj v
slovencine ale samozrejme s ktorymi chces pisat musia mat taky isty program ako budes pouzivat ti.
CPU Intel Core 2 Duo E 8400( 475x8 - 3,8 GHz ), chladiè Thermalright SI-120, Doska Gigabyte X38 DS5, RAM 2x1G Corsair Dominator ( 5-4-4-12 ), VGA N Vidia Gigabyte 8800GT, HDD WD Raptor, HDD Hitachi 160GB S-ATA, , DVD RW Samsung 203D, DVD RW NEC 4550,skrinka Thermalthake Tsunami, zdroj Akasa460W, repro Creative Inspire T 3000 2.1, myš Logitech MX 518,podložka Razer eXactMat, klavesnica Logitech,Monitor Eizo S 1911
cody

dalsi monitor

Príspevok od používateľa cody »

Caute ... ja by som potreboval monitor siete ale na sposob PINGov. Zadal by som konkretne IPcky a potreboval by som to kontrolovat cez WEB rozhranie. ... exisuj nieco take ... pod winXP >?! ..

pod linux som nieco vydel ... ale .. ja potrebujem WIN ?Q )! a keby sa dalo tak freeware ))

dakujem

Návrat na "Programy a problémy s nimi"