TV sluchadla pre otca do 100e

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
lepermessiah
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41

TV sluchadla pre otca do 100e

Príspevok od používateľa lepermessiah »

Caute,

hladam nejake sluchadla, ktore za idealnych podmienok splnaju tieto poziadavky:
  • stojan na nabijanie alebo iny sposob nabijania okrem pichania kabla do dierky (napr. USB nie..)
  • pohodlne pre vacsiu hlavu
  • moznost nudzovo pouzit aj ako kablove? (niekedy je vyhnany k druhej TV, tak aby sa nemusel odpajat transmitter a podobne)
  • iny ako iba jack vstup? TV ma sice vystup na sluchadla, ale po ich zapojeni vypne vystup na repro, tak aby sa to nemuselo riesit nonstop
Som uplne strateny v tom, uz som pozeral na SPDIF > BT a k tomu BT sluchadla, ale tam ani cenou nevlezem a ani tym nabijanim ako som si vsimol

Viete nieco poradit? SK shop alebo aj GearBest ak by to prislo do nejakej polky decembra ..

Dakujem!
Spoiler: ukázať
[NAS]: Synology DS920+ / 12GB RAM / 4x IronWolf ST6000VN001 R.6 / 2x GigaByte GSM2NE3512GNTD + 2.5G ethernet
[Laptop]: Lenovo Legion 5 Pro / 82JQ00C3CK | 5800H + 2x Samsung 970 EVO Plus 2TB + 64GB RAM
[Home]
[LCD]: Dell U4025QW
[Peripherals]: Topping DX3 Pro | Wavemaster Mx-3 | Superlux HD-662F | Logitech G815 + Kensington Slimblade Pro
[Work]
[LCD]: Dell U4320Q
[Peripherals]: Sabaj D2 | AKG K72 | Logitech G413 Silver + Kensington Slimblade
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Re: TV sluchadla pre otca do 100e

Príspevok od používateľa Dunar »

Obavam sa ze na takto polozene poziadavky asi nic nenajdes. A to ani v Cine.
BT sluchadla dokovaciu stanicu nemavaju (aj ked par sa ich najde), radiove zas nepripojis kablom.
Najlepsie sluchadla na toto pouzitie je rad RS od Sennheiseru, ale najlacnejsi model aj s inym vstupom ako analogovym stoji dvojnasobok rozpoctu (RS 175).

Jedine asi najst BT sluchadla so zakladnou a k TV pripojit nejaky BT transmitter s digitalnym vstupom. Tie sa daju najst pomerne lahko. A BT sluchadla s dokovackou ma napr. Thomson. Ale kablom ich priamo nepripojis. K tomu druhemu TV by som kupil nejake lacne drotove. Bez nejakeho kompromisu to asi nevyriesis.

Návrat na "Nákupná poradňa"