Zdravím ,
Pri pozeraní youtube mi zrazu naskočila čierna obrazovka tak som pc reštartoval a spravilo to znovu hneď po Windows logu pri štarte. Tak som grafiku vybral a skúsil som DDU na integrovanej vypol pc vložil grafiku zapol pc stiahol driver a na konci inštalácie mi to hodilo zas čiernu obrazovku. Pár dní predtým som inštaloval crimson driver dovtedy som používal Catalyst Software može to byť sposobené tým ? Súsil som aj znova cez DDU odistalvoat driver a dať tam 9600gt a všetko funguje.
PC:
GK: HD6950
CPU: I5 2500k
MB: MSI Z68A-G43
čierna obrazovka po inštalovaní drivera.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 02. Júl, 2018, 19:47
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: čierna obrazovka po inštalovaní drivera.
je istá možnosť že grafika je ko, práve preto nejdú nahodiť ovládače
skús dať späť tie staré catalisty, ono nie vždy hlavne pre stará karty sú najnovšie ovládače dobré
skús dať späť tie staré catalisty, ono nie vždy hlavne pre stará karty sú najnovšie ovládače dobré
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
No ono dal som posledný z roku 2016 tuším čo bol určený pre 6xxx radu, takže zrejme sa musím zmieriť stým že je KO.
-
- Nový používateľ
Čierna obrazovka nkca grafika
Dnes mi prišla rx580 aj s novým zdrojom.. Všetko som zapojil, pustil pc a čierna obrazovka ani nepohlo s monitorom všetko som teda vypol a spustil na.integrovanej a pc funguje..
Zakladna doska je z68s-g43(g3)
Zakladna doska je z68s-g43(g3)
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
V biose si prepol grafiku z integrovanej na PCIe? Prípadne skús iný slot na doske.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
Prepol, skúšal som aj s5 staru 9600gt a s nou všetko funguje ako náhle dám 580 tak no signal ale grafika svieti aj ventilator sa točí a teraz som si všimol že ani myska a klavesnica nenabehla co tuším predtym nabehlo..