Moja MX 518ka na staršom kompe drží už 11ty rok logo na dlani zotreté jak po 30tich ale inak ani PRD jej není chválabohu, čo už by mala právo aj 3x skapať
Naposledy upravil/-a Leon v St 14. Nov, 2018, 19:34, upravené celkom 1 krát.
Logitech MX518 a g400, oba nezmary, denne intenzívne používané, nič im nie je okem zošúchaného loga na mx518, človek by aj uvažoval o novej myške ale nie je dôvod
Tiež mám takú skúsenosť, že staršie myšky boli na tom lepšie a paradoxne aj úplne lowend súčasné, kde mám dojem, že sa hrá na robustný jednoduchý dizajn. U drahších "gaming" naopak už príliš prešpekulovaný dizajn a je to už príliš jemná mechanika na to aby to nezačalo po čase blbnúť? Neviem, ale trend je jednoznačný naprieč značkami a nie je to náhoda. Ja už ani nedúfam, že moja súčasná dožije konca záruky, resp. radšej dúfam, že začne blbnúť skôr.
sorry ze nezakladam svoju temu... chcem si kupit novu mys. Mino, scroluje G603 "v krokoch"?... nemam rad take to scrolovanie kde to kolecko ide bez odozvy. neviem ako to inak nazvat. Rozhodujem sa len medzi DA Elite vs G603. Bezdrotovu mi netreba. Berem to len ako maly "bonus" nic viac. Nevadi mi to, nepotrebujem to.
inak je tu nejaky spokojny uzivatel tej G603?... co citam na alze tak "kazde" hodnotenie je snad problem s koleckom... Ked kvoli tomu budem mesiac pouzivat nejaku zo supliku (kde je ich asi desat) nebudem rad
No je pravda, že je s týmito myškami (G403, G703, G603) častý problém so scrollovaním. Tiež som na to doplatil (G703) a momentálne mám myš na reklamácii. Uvidíme ako to dopadne, ale ináč bez akýchkoľvek nákladov som to posielal. Zaregistroval som reklamáciu a na druhý deň prišiel kuriér pre balík.
Caute chcem sa opytat presiel som z razeru na G502 Proteus no mam teraz dilemu kukam za tu istu cenu je G502 Hero oplati sa to vymenit ci je to jeden pes ? Dakujem
scroll wheel looks different, wonder if they improved it like on the g900. Current wheel skips steps if you scroll fast while not in freewheel mode
cable is different but I haven't seen a side by side comparison
hero sensor tracks on more surfaces
50 mil vs 20 mil durability is interesting but I'm curious if the click actuation weight changed; also what did Logitech change about the click latency too
That said, just repurchased a 502 this morning because 50 dollars is a good price. The hero version is coming in hot at close to 80 so before I commit I'll need answers to those questions I mentioned.
Ked to mozes vymenit tak za tu istu cenu asi vezmi HERO.