Ahojte,
mam pumpu Alphacool VPP655 uz cca 7 rokov a zacal ma trapit divny zvuk, ktory predpokladam, ze vychadza od pumpy. Doteraz som ten zvuk nevnimal, aj ked tam asi bol uz dlhsie, lebo som mal bednu skrytu za protihlukovym panelom pod stolom.. ale teraz je bedna na stole vedla monitora a pod stolom miesto nie je..
Presnejsie su to 2 velmi podobne zvuky, bud je to jeden alebo druhy ..
- Pravidelne pulzujuci zvuk, trochu dunive bzucanie
- Rovnake bzucanie, ale konstantny ton
Pumpa bezi na 1. stupni, menit to ani nemozem za pochodu lebo pumpa je namontovana tak, ze sa k ovladaniu bez vypustenia okruhu nedostanem. Skusil som stopnut vsetky ventilatory, ci to nie je niektory z nich, ale nie .. rovnako zdroj to nevyzera byt, na nom ventilator nebezi pri office praci, pocuvanie a hladanie zvuku mi tiez nepride ako zvuk zo zdroja, ale vsimol som si, ze zvuk sa meni, ked vytiahnem repro zo zasuvky (tam zas brni subwoofer aj ked nejde ziadny zvuk, ale je to brnenie ktore pocut len v absolutnom tichu..). Snazil som sa to natocit, ale ten zvuk mi mikrofon na mobile aj fotaku uplne odfiltruje.
Nejake napady ako overit ci to robi pumpa alebo nejaky iny konkretny komponent? Pracujem hlavne v noci ked to je pocut najviac a boli ma uz z toho hlava ..