ty to beres nejako hopem Vobec ti nemusia padnut rovno dva disky naraz, vobec si si nemusel rozmysliet "ten Raid" uplne, vobec sa nemusis stat obetou AFR, URE, a kopca dalsich skratiek.
Ma to svoj vyznam a opodstatnenie aj v domacich podmienkach, aj v takom nasadeni ako pises (dve SSDcka). Nie je to dokonale ale za tie prachy...
Win Raid vs Bios Raid vs Low end PCI/PCIe HW Raid
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Win Raid vs Bios Raid vs Low end PCI/PCIe HW Raid
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Kto si pamata zaciatok tohto threadu?
To pole mam stale s kartou M5015
Ked vynecham to ze web prostredie a celkovo beh tej karty je nejaky divny pomaly tak dnes som vrazil 4. disk ze rozsirim pole a kua co vidim, jeden disk FAIL a pole slo na dva z troch.
Akurat sa to rebuilduje na ten novy cize rozsirenie nebude. Ale trvat to bude asi dlho. Odhad je 15-20 min na 1% rebuildu.
Ked ta karta bola strcena v serveri tak ficala uplne bleskovo. Neviem ci sa len nekamarati s desktopovou platformou alebo co. To ja len na margo toho ze som si spomenul ako som piaal povodne tento topic.
To pole mam stale s kartou M5015
Ked vynecham to ze web prostredie a celkovo beh tej karty je nejaky divny pomaly tak dnes som vrazil 4. disk ze rozsirim pole a kua co vidim, jeden disk FAIL a pole slo na dva z troch.
Akurat sa to rebuilduje na ten novy cize rozsirenie nebude. Ale trvat to bude asi dlho. Odhad je 15-20 min na 1% rebuildu.
Ked ta karta bola strcena v serveri tak ficala uplne bleskovo. Neviem ci sa len nekamarati s desktopovou platformou alebo co. To ja len na margo toho ze som si spomenul ako som piaal povodne tento topic.
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ako cas presiel, tak aj ja som presiel z HW raid na ZFS, ma to svoje vyhody a nenarocnost na udrzbu
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Zfs som videl ked som skusal freenas a po par hodinach som povedal nikdy viac
Na toto som asi dreveny ale ja potrebujem win prostredie preto tam mam winsvr2012r2
Na toto som asi dreveny ale ja potrebujem win prostredie preto tam mam winsvr2012r2
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
debian + ZFS + OMV4 zvladne aj trubka
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs