World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
čaute,po dlhšej dobe som pustil wot a chcem sa spýtať, ktorá lajna na medium tanky sa teraz oplatí najviac ? už som stratil prehľad
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
zalezi od toho, co pozadujes po Medkach, gun depression? alfa? armor?
poradil by som Ti spagety, ale V VI a VII v linii su PIECE OF SHIT, akoze ... VII este znesitelna, ale nizsie to bolo otras. Vraj sa to vsak oplati prezit Aktualne som na VII
poradil by som Ti spagety, ale V VI a VII v linii su PIECE OF SHIT, akoze ... VII este znesitelna, ale nizsie to bolo otras. Vraj sa to vsak oplati prezit Aktualne som na VII
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
No uprednostnujem skor delo ako ostatne veci. spagety ? to myslis talianov ? mam rozrobenu americku lajnu na m4a3e2 ale predal som ju blbec. vlastne to potrebujem kvoli tym misiam na medka. Inak wargaming ma celkom potesil, prihlasil som sa po dlhej dobe a hned na mna vyskocilo, ze mi darovali 6mil kreditov za 6 rokov hrania, z toho som to 2 roky ani nezapol. Inak ten algoritmus co riesi zlozenie teamu stoji za pekne ho***, vcera som hadam tristvrtinu bitiek prehral len na zaklade toho, ze to dalo dokopy totalnych retardov.
ak to hrajes 4fun, tak odporucam xvm vypnut.. inak ta to demotivuje..
- mArtinko5MB
- Používateľ
spagety = progetto ano Taliani
t-50-2 je prvy poriadny tank, ktory rozdavali zadarmo
t-50-2 je prvy poriadny tank, ktory rozdavali zadarmo
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
jasne ze hram pre zabavu,ale ked prehras 7 z 10 bitiek len preto, lebo to hraju 10 rocne decka, ktore to rushnu hned dopredu a myslia si, ze su nesmrtelni a zostanes zrazu sam na polovici mapy, tak to nasiera xvm ani nemam, ale cloveka nebavi furt prehravat :/
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
zväčša sú to neni 10r decká
práve naopak
doslova for fun
mne je už v podstet je dno ked prehrám, pokiaľ si urobím ja to čo mám
mať alebo nemať XVM ničomu nepomáha ale ani neškodí
cca pol roka som nemal XVM a je to aj tak rovnaké , močno je lepšie dokonca ked to človek má lebo inak sa nedozvieš že si vyhral bitku v ktorej umrela nádej už na štarte
12% šanca na výhru a na druhej strane chlapík z KAZNA z VN takým ako všetci 29 dokopy
a 15:6
práve naopak
doslova for fun
mne je už v podstet je dno ked prehrám, pokiaľ si urobím ja to čo mám
mať alebo nemať XVM ničomu nepomáha ale ani neškodí
cca pol roka som nemal XVM a je to aj tak rovnaké , močno je lepšie dokonca ked to človek má lebo inak sa nedozvieš že si vyhral bitku v ktorej umrela nádej už na štarte
12% šanca na výhru a na druhej strane chlapík z KAZNA z VN takým ako všetci 29 dokopy
a 15:6
Spoiler: ukázať
Ja mám zase najradšej zakempenych dosrancov v zadu čo neobsadia strategické body na mape a potom je výsledok 0:15
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- mArtinko5MB
- Používateľ
moja druha bitka po buffe t55a a moja prva fadin's medal
http://wotreplays.eu/site/4680888#el_ha ... o5mb-t_55a
http://wotreplays.eu/site/4680888#el_ha ... o5mb-t_55a
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Pekne , tiez by som ho rad raz mal
CPU AMD R5 5600x COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB MSI B450 Gaming PRO Carbon AC VGA MSI RTX 4080 Super Gaming X RAM HyperX 4x8GB 3200MHz Predator M2 Kingston NV2 M2 WD Blue 3D SSD Samsung EVO970 PSU EVGA SuperNOVA 750 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING MSI Vigor GK30 COMBO , DEV1S TITAN GAMER LCD Samsung Odyssey QD-OLED G8 34"
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Niekto na nočné čety?
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Ide FL, niekto na maratoniky?
A potom ak by nirkto chcel na dalsiu kampan budem skladat 20 ludi (team a zaloha) tak ak mate zaujem napiste mi v hre
ArMoRKiNgH
A potom ak by nirkto chcel na dalsiu kampan budem skladat 20 ludi (team a zaloha) tak ak mate zaujem napiste mi v hre
ArMoRKiNgH
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ked ma uvidíš v hre kludne sa ozvi
som síce noob samotár ale možno sa pridám a mám aj svoje chvílky
klasika dexterav
som síce noob samotár ale možno sa pridám a mám aj svoje chvílky
klasika dexterav
Spoiler: ukázať
- mArtinko5MB
- Používateľ
ja by som si poprosil akurat tank z kampane hravam zvycajne kedy je cas, cize nie som flexibilny ale moznost kupit tank za bondy po kampani by som velmi rad ocenil mam ich 9k
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto