Mate niekto skusenosti s verziou business / standard u nas v shopoch ? Pozeram, ze dodavaju aj potvrdenia o odinstalacii s povodneho PC a pod. . Toto by som ani nejak neriesil, ale dostal som cenu za 2019 standard OLP (gov) a skoro mi odstrelilo dekel . Preto hladam ine moznosti, nakolko vyuzitie je male, ale libre office a pod. sa neda pouzit nakolko raz za cas je treba otvorit co funguje korektne iba v MS produktoch .. blah
Nechcem tu ziadne pochybne veci, ale nieco realne a naozaj funckne (plne legalne). Dakovala ...
edit: nenasiel som sekciu nakupna poradna pre SW, tak sa ospravedlnujem ak to sem naozaj nepatri
Refurbished office 2016 standard
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
Re: Refurbished office 2016 standard
ja som kúpil key na ebay za 6.90€ 23 Augusta - office stále funguje (Microsoft Office Professional Plus 2016 Key MS Pro 2016 Sofort Versand Online) ale predajca už nepredáva
Spoiler: ukázať
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Ja som podobnym sposobom kupil na eBay win10 a kluc fungoval cca pol roka... potreboval som len stiahnut update na mining rig, takze za tie prachy posluzil dobre.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
Mam rovnaku skusenost ako DeesRe, funguje uz myslim vyse roka bez problemov, ale to sa nepytal - predpokladam ze to potrebuje na firmu. Podla mna cokolvek co kupis na SK a na co ti daju fakturu ti pro forma musi stacit, keby daco prenesies zodpovednost na predajcu - kupa v dobrej viere, ale v pripade auditu mozu byt opletacky a zbytocne problemy a za 7€ ako z eBay to veru nebude, takze zostava otazka ci to stoji za to a nekupit rovno za 250€ ci kolko to stoji normalna home&business edicia.
Pripadne ak sa planuje kupa techniky kupit licenciu s nou, ci uz nova alebo refurbished, vyjde to lacnejsie, nevyhoda je ze je licencia viazana na dany hw.
Pripadne ak sa planuje kupa techniky kupit licenciu s nou, ci uz nova alebo refurbished, vyjde to lacnejsie, nevyhoda je ze je licencia viazana na dany hw.
Spoiler: ukázať