Reklamácia Myš Logitech G603
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Reklamácia Myš Logitech G603
Zdravím, chcem sa spýtať majitelov tejto myšky a podobných od tohto výrobcu či už reklamovali problém s kolieskom na scrolovanie.
Po skoro roku používania mi nejak začalo ísť strašne ľahko koliesko na scrolovie a ešte občas tak hŕka.
Ďalej pri scrolovaní napr. vo worde alebo stránku v prehliadači mi občas najskôr scrolne na opačný smer ako chcem a následne už ide dobre.
Zdá sa mi, že pomalšie scroluje ako predtým.
Otázka: Je toto na reklamáciu ? Bola kúpená v alze. Takže lepšie reklamáciu vybavovať asi cez alzu ako priamo cez Logitech.
Po skoro roku používania mi nejak začalo ísť strašne ľahko koliesko na scrolovie a ešte občas tak hŕka.
Ďalej pri scrolovaní napr. vo worde alebo stránku v prehliadači mi občas najskôr scrolne na opačný smer ako chcem a následne už ide dobre.
Zdá sa mi, že pomalšie scroluje ako predtým.
Otázka: Je toto na reklamáciu ? Bola kúpená v alze. Takže lepšie reklamáciu vybavovať asi cez alzu ako priamo cez Logitech.
Spoiler: ukázať
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Re: Reklamácia Myš Logitech G603
Samozrejme, je to na RMA. Keďže je v stále v normálnej záruke, tak cez alzu.
-
- Používateľ
OK, dik.
Inak ak som to dostal od alzy formou darčeku tak mám potom žiadať buď opravu alebo výmenu ?
Inak ak som to dostal od alzy formou darčeku tak mám potom žiadať buď opravu alebo výmenu ?
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Prečítaj si Obchodné podmienky
Spotrebiteľ berie na vedomie skutočnosť, že ak sú spoločne s tovarom poskytované darčeky, nie je možné uplatniť právo z chyby do 24 mesiacov. Spotrebiteľ smie u týchto darčekov uplatniť práva z plnenia chyby iba do 14 dní odo dňa prevzatia tovaru. Podnikateľ nie je oprávnený pri darčekoch uplatniť si práva z plnenia chyby.
Skús kontaktovať Logitech napriamo
Spotrebiteľ berie na vedomie skutočnosť, že ak sú spoločne s tovarom poskytované darčeky, nie je možné uplatniť právo z chyby do 24 mesiacov. Spotrebiteľ smie u týchto darčekov uplatniť práva z plnenia chyby iba do 14 dní odo dňa prevzatia tovaru. Podnikateľ nie je oprávnený pri darčekoch uplatniť si práva z plnenia chyby.
Skús kontaktovať Logitech napriamo
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
-
- Používateľ
Len ono to bolo tak ze, minuly rok co bol adventny kalendar tak v jednom okienku som si otvoril kolobezku v hodnote 65€. Lenze ked som si hu chcel ist zobrat tak hu nemali a namiesto toho mi dali kupon v tejto hodnote. Kedze mys stala o nieco menej tak som este doobjednal k nej baterky a pouzil som kupon plus som ostatok doplatil.
Pozriem na fakturu ako to tam je.
Screen s položkami vo faktúre.
https://drive.google.com/file/d/1lOdDXC ... sp=sharing
Pozriem na fakturu ako to tam je.
Screen s položkami vo faktúre.
https://drive.google.com/file/d/1lOdDXC ... sp=sharing
Ved mas normalne zaruku 24m. Alza aj k free veciam co dava ku produktom ma klasicku zaruku. Na mys co som dostal je 24m tiez.
.
Strasne stara tema, neviem ci si autor vsimne UP ale ako dopadla vtedy reklamacia? Nechce sa mi zakladat novu temu ale mam problem s kolieskom na G403. Robi mi double kliky ale tak raz za tri-styri dni. Neviem ci ma zmysel ju rozobrat/vycistit alebo rovno skusit RMA kedze je este v zaruke.
-
- Používateľ
Vymenili za novu. Ale uz to zacina robit znova. Neviem preco ale tieto herne mysky maju ten mechanizmus nejaky smejdovy. Klasicka kancelarska mys vydrzi ovela viac.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
nie ze herne mysky, ale vsetky Logitech minimalne od 102 do 703 ja som si uz na mojej G403 menil vsetky spinace aj enkoder kolecka .. tlacidlo pod koleckom uz 3x ale tak rozobrat a zlozit je to chvilka a prepajkovat spinac ked uz mas prax je tiez chvilka, menim cca jednu suciastku kazdych 6-7 mesiacov
-
- Používateľ
Mne spínače fungujú ale tá vôľa kolečka sa mi zväčšuje to sa mi nepáči.
Keby som hu nemal za pár drobných tak hu nemám a kúpim nejaké lepšiu kancelársku.
Keby som hu nemal za pár drobných tak hu nemám a kúpim nejaké lepšiu kancelársku.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ja som tiez teraz Proteus Core rozoberal, neslo stlacit stredne kolecko. Ako ja mam este 2 nove rovnake mysi nakupene vopred, casom odide kazda, akurat ich nasledne zombifikujem (t.j. menim spare parts medzi nimi). Je to skoda, ze Logi siel tak dole s kvalitou, ale to asi uz fakt vsetci vyrobcovia.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Ja som s logitechom uz skoncil popravde. To uz aj cina z aliexpresu vydrzi viac
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Ja som vymenil G403 za Genesis mysky a som spokojny, citit z toho nizsiu kvalitu povrchovych materialov, ale uprimne .. drzi sa to dobre, je to presne, nastavis si to a ulozis v mysi ako aj v 3x drahsej mysi, akurat to uz nie je bezdrotove a nejde tomu nastavit fixne podsvietenie, support odpisal, ze sa to neda
este ze tu mame alternativy ako napr glorious alebo razer
ITX >>> ATX