Cierna skrinka do auta
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Cierna skrinka do auta
Ahojte,
nakolko mi Jezisko povedal, ze si mam vybrat do auta auto kameru (asi sa boji o auto viac ako ja), potreboval by som radu co s tym.
Podmienky pre mna su aby sa dala zlozit (nech mi nerozbiju okno kvoli blbej kamerke), aspon Full HD zaznam a co najlepsi obraz kvoli SPZkam a nocnemu zaznamu.
Cena do 100eur bez dane a najlepsie z Alzy nakolko to je pre mna jednoduche v pripade reklamacie. Viem ze je tu samostatne vlakno o tychto kamerach, ale tam sa povacsine riesia kadejake cinske a ebay alternativy, do tohto ja nechcem v tejto konkretnej veci ist. Podla mna toto vlakno pomoze viacerym
Zatial sa mi podla recenzii paci tato Yi
nakolko mi Jezisko povedal, ze si mam vybrat do auta auto kameru (asi sa boji o auto viac ako ja), potreboval by som radu co s tym.
Podmienky pre mna su aby sa dala zlozit (nech mi nerozbiju okno kvoli blbej kamerke), aspon Full HD zaznam a co najlepsi obraz kvoli SPZkam a nocnemu zaznamu.
Cena do 100eur bez dane a najlepsie z Alzy nakolko to je pre mna jednoduche v pripade reklamacie. Viem ze je tu samostatne vlakno o tychto kamerach, ale tam sa povacsine riesia kadejake cinske a ebay alternativy, do tohto ja nechcem v tejto konkretnej veci ist. Podla mna toto vlakno pomoze viacerym
Zatial sa mi podla recenzii paci tato Yi
Spoiler: ukázať
Re: Cierna skrinka do auta
Xiaomi robí perfektné autokamery
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
v tej cene asi nic lepsie nevymyslis, ma to slusny obraz aj ked v noci to je dost bieda
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Mam toto
https://www.alza.sk/yi-smart-dash-camer ... 096283.htm
...a v pohode. Akurat nema baterku ale kapacitor, bez napajania vydrzi tak 10min.
Kupene z lightinthebox.com, cena + clo cca 40e.
Nevidim moc zmysel nechavat kameru v aute cez noc. Ak sa tam uz zlodej dostane, aby auto vykradol, zoberie aj kameru a nemas nic.
Hlavne v zime dostavaju ich baterky na prdel, lebo v aute moze byt aj -10, ak je von statocna zima = nizka vydrz a baterka umre mozno po roku-dvoch.
Takze treba prezistit ci dane auto ma napajanu zasuvku zapalovaca aj po vypnuti zapalovania a zamknuti.
Je na kazdeho zvazeni, ako sa rozhodne.
https://www.alza.sk/yi-smart-dash-camer ... 096283.htm
...a v pohode. Akurat nema baterku ale kapacitor, bez napajania vydrzi tak 10min.
Kupene z lightinthebox.com, cena + clo cca 40e.
Nevidim moc zmysel nechavat kameru v aute cez noc. Ak sa tam uz zlodej dostane, aby auto vykradol, zoberie aj kameru a nemas nic.
Hlavne v zime dostavaju ich baterky na prdel, lebo v aute moze byt aj -10, ak je von statocna zima = nizka vydrz a baterka umre mozno po roku-dvoch.
Takze treba prezistit ci dane auto ma napajanu zasuvku zapalovaca aj po vypnuti zapalovania a zamknuti.
Je na kazdeho zvazeni, ako sa rozhodne.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Ahojte, zobral som tu Yi Ultra. Dovod, preco chcem mat kameru v aute aj v noci je ten, ze byvam v BA a neparkujem v garazi - jednoducho prevencia proti vandalom.
Potom napisem ako som so zaznamom spokojny. Podla videi na youtube to ma v noci celkom slusny obraz tak uvidime
Potom napisem ako som so zaznamom spokojny. Podla videi na youtube to ma v noci celkom slusny obraz tak uvidime
neviem, ci by som si to nechal zapnute nonstop v aute, hlavne s nejakym pochybnym adapterom a lion baterkou v nej
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Mam pre istotu havarijnu poistku Ale nie, ten odber je vskutku maly, nemyslim ze by to dokazalo sposobit poziar. Moja zasuvka zapalovania ma daaaaaaaleko vacsi vykonovy potencial ako 500mA nabijacka na kamerku
nejde o nabijacku, ale pozri si ako hori taka litiova baterka
https://www.youtube.com/watch?v=AAZ62tUtc0w
https://www.youtube.com/watch?v=AAZ62tUtc0w
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Presne, to je hlavny problem.
V zime ani nie, tam len klesa kapacita...ale nechas tu vec s kludnym svedomim v aute v lete, ked je dnu +60C ?
V zime ani nie, tam len klesa kapacita...ale nechas tu vec s kludnym svedomim v aute v lete, ked je dnu +60C ?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Nie je problem ju dat v horucave dole, aspon nebude lakat.
V kazdom pripade v noci, ked potrebujem aby nahravala +60C v tom aute bude jedine ak bude horiet, takze toho sa velmi nebojim.
V kazdom pripade v noci, ked potrebujem aby nahravala +60C v tom aute bude jedine ak bude horiet, takze toho sa velmi nebojim.
Tak to aspon zapoj do nejakeho kvalitneho USB adaptera, roidmi 3s, a nie do toho pribaleneho smetia
To tam chces nechat tu kameru napajanu autom bezat celu noc? Sak to ti vymlati baterku. Navyse nie kazde auto ma aktivne nabijanie pri vypnutom zapalovani.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Moje auto ma aj ochranu pred vybijanim aj stale napajanie. Inak kamera bude nahravat len pri zvukovej alebo pohybovej aktivacii. V stand-by to moc nezerie.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Už vidím ako máš stále na mysli tú kameru dávať dolu ked je v lete horko, nezabudnúť na to
Ked ju budeš mať demontovanú tak hned vidím ako sa ti ju tam chce zasa vešať, neviem kde ju budeš mať počas toho horúceho dna
Akonáhle tam nemôže byť trvale, tak ju nebudeš používať
Ked ju budeš mať demontovanú tak hned vidím ako sa ti ju tam chce zasa vešať, neviem kde ju budeš mať počas toho horúceho dna
Akonáhle tam nemôže byť trvale, tak ju nebudeš používať
Skusenosti Ivko, co?
Tiez si myslim, ze to tak dopadne. Inak ja mam v aute kameru nonstop a bez akychkolvek problemov.
Tiez si myslim, ze to tak dopadne. Inak ja mam v aute kameru nonstop a bez akychkolvek problemov.