Zdravim vsetkych v novom roku.
Prisla ku mne silna poziadavka na novorocny nakup internetoveho radia. Pozeral som , hladal , hutal ale nejako nenasiel som co by splnovalo vsetky poziadavky tak ze sa skusim obratit s prosbou o radu. Cize poziadavky :
- poziadavka na prehravanie internetovych radii cez WiFi
- digitalny prijem radia
- prenositelne zariadenie ale bateria ma byt integrovana
- dialkove ovladanie - bonus
nasiel som zariadenia co vyhovuju 2 poziadavkam ale 3 uz nie , prijmem kazdu radu , cenovy strop je ak by to slo do 200eur.
Dakujem
Internetove prenosne radio
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Internetove prenosne radio
uz samotne poziadavky mas zle definovane. zariadenie ktore sa spolieha na wifi nebude mat integrovanu baterku, a naopak zariadenie ktore je prenosne nebude podporovat wifi - kedze tam kde je wifi musi byt aj zastrcka.
Spoiler: ukázať
- Lord Anakin
- Používateľ
taky notebook ale je prenosny na bateriu a dokaze fungovat s wifi ... ale notebook ma napadol ako velmi krajne riesenie
ma to byt pre rodicov preto to asi notebook nebude mohol byt - jednoduchost , rychlost - nahrada za stare radio... a znamy ze si to chce obcas zobrat mimo domu a zabil to tym ze nechce v tom menit baterky (nedal sa velmi presvedcit ze lepsie su vymenitelny baterie ako vstavana bateria ktora ked odide je problematickejsie vymenit)
kandidat 1 :
JBL Tuner čierny
Bluetooth reproduktor – prenosný, 5W, Bluetooth 4.1, DAB+ tuner, FM tuner, jack 3.5mm, výdrž až 8 hodín
kandidat 2 :
Hama IR350M
Internetové rádio cez WiFi alebo LAN
Audio streaming cez UPnP
Kompatibilné so Spotify Connect (PREMIUM)
Širokopásmový reproduktor s výkonom 5 W RMS
Ovládanie tlačidlami priamo na zariadení a aplikáciou UNDOK (Android/iOS)
Farebný 2,4" displej
Možnosť pripojenia externých reproduktorov (slúchadlový výstup)
Príprava pre uchytenie na stenu (dodaná montážna doštička, držiak a inštalačný materiál)
.....................................................................................................................................................
jedine co ma momentalne napada lebo asi v tomto segmente je to proste tak ako pises a neexistuje zariadenie je to nech si kupi obe zariadenia a jedno da rodicom a teda budu mat vsetko co chcu a kandidata 1 nech kupi sebe a potom si zdiela internetove radio cez telefon do toho reproduktoru a vec vybavena ked to inak nejde ...
ma to byt pre rodicov preto to asi notebook nebude mohol byt - jednoduchost , rychlost - nahrada za stare radio... a znamy ze si to chce obcas zobrat mimo domu a zabil to tym ze nechce v tom menit baterky (nedal sa velmi presvedcit ze lepsie su vymenitelny baterie ako vstavana bateria ktora ked odide je problematickejsie vymenit)
kandidat 1 :
JBL Tuner čierny
Bluetooth reproduktor – prenosný, 5W, Bluetooth 4.1, DAB+ tuner, FM tuner, jack 3.5mm, výdrž až 8 hodín
kandidat 2 :
Hama IR350M
Internetové rádio cez WiFi alebo LAN
Audio streaming cez UPnP
Kompatibilné so Spotify Connect (PREMIUM)
Širokopásmový reproduktor s výkonom 5 W RMS
Ovládanie tlačidlami priamo na zariadení a aplikáciou UNDOK (Android/iOS)
Farebný 2,4" displej
Možnosť pripojenia externých reproduktorov (slúchadlový výstup)
Príprava pre uchytenie na stenu (dodaná montážna doštička, držiak a inštalačný materiál)
.....................................................................................................................................................
jedine co ma momentalne napada lebo asi v tomto segmente je to proste tak ako pises a neexistuje zariadenie je to nech si kupi obe zariadenia a jedno da rodicom a teda budu mat vsetko co chcu a kandidata 1 nech kupi sebe a potom si zdiela internetove radio cez telefon do toho reproduktoru a vec vybavena ked to inak nejde ...
Akurat nema diaľkove. A asi treba dokupiť baterku zvlašť (nechcelo sa mi to čitať ) cca 22€.
https://www.electronic-star.sk/HiFi-a-T ... -Akku.html
https://www.electronic-star.sk/HiFi-a-T ... -Akku.html
- Lord Anakin
- Používateľ
Dunar dakujem za radu , to bolo presne co som hladal... radio kupene , vyskusane ... nechce sice mierne dab radio chytat ale inak vsetko slape ako ma a hlavne internetove radio na bateriu je vcelku parada - trebalo ju dokupit zvlast ale bolo to lacnejsie ako v sete radio s bateriou
To že nechce chytať DAB môže byť aj signalom, nemusi to byť radiom.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
Trochu oživím tému, chcem kúpiť internetové rádio, napájanie zo zásuvky, nech to ma diaľkove ovládanie, cena tak do 150.-€ plus mínus, dajte dáke tipy.
Podmienka dialkaca znacne zuzuje vyber.
https://radioprijimace-a-radiobudiky.he ... a-dir3020/
https://radioprijimace-a-radiobudiky.he ... a-dir3020/