Este raz

, 1000ky su nastupcom/hybridom 9000serii a EliteBooku Folio, ja som nikde nepovedal ze 800ky su nad 1000kami, ale kvalitativne su na tom rovnako (boardy v 1050 su jemne upravene HP Zigzag, v 1040 je to o nieco zmenseny board HP Skyfire), samozrejme ine veci ako horsie touchpady (Synaptics vs ALPS) a v Synaptics audio driveroch nie su vsetky DSP efekty oproti Zbookom (takisto nemaju NXP zosilovace, ale maju CX od Synapticsu kedze je to cca rovnaky board ako na zbookoch, akurat ID a SW je iny, samozrejme FByte). 800ky Uckove CPU, 1000ky Hckove CPU.
.seria 700 neexistuje...
Nuz, moc o tom nevies no
https://www8.hp.com/us/en/elite-family/ ... eries.html
PS: ja s tymito vecami robim denne, na stole ich mam denne tak tri v roznych konfigoch, mna nezaujimaju odborne "recenzie", lebo tie recenzie vsetky do jedneho ukazuju akurat grafy z benchmarkov a to mna naozaj nezaujima, tie boardy vidim na stole, vidim co robil Inventec, a co robil Compal, a mal som uz aj par development boardov

, vidim ake to ma VRM, ake to ma na sebe chrobaky, vidim kam folie davaju, kam nie, vidim kde odletuju konektor, co zakazu featurebytom. Rovnako viem ze tento mesiac vyjdu pre Qckove platformy nove firmwary, lebo som im sam osobne hlasil tri konfiguracne chyby, z toho jednu vaznu, nakolko sa rovnaky problem prejavoval na stovke zariadeni co sme predali. A toto neber ako ze by som sa nadnasal, ale mna nezaujima naozaj co hovori pan recenzent zo zive (nakolko ten pri asuse napise ze jak super je touchpad ktory ma vpravo hore tlacitko na vypnutie, pritom je to preznaceny ELAN odpad nafarebeny a predany lacno lebo pre Lenovo sa vyrobilo vela kusov, a povodne na tom mieste mal byt kolorimeter), mna zaujima to ako je co nadratovane a co tam je (nie jak throttlujuce XPSka ktore ani po troch generaciach nedostali chladic na VRM).
EliteBook 800 maju IGP pripadne radeony (herne), ziadnu ISV, bez syn zosiku
EliteBook 1000 maju IGP pripadne GTX1050 (podtaktovany shit bez ISV), so syn zosikom, ziadny ethernet
A seriami sa naozaj nezaoberaj, nakolko existuje aj Elite x2 (velakrat nazyvany aj EliteBook), ktory je tiez 1000kova seria, a doska sa robi ako na consumer modeloch