Xiaomi Redmi Note 4
Re: Xiaomi Redmi Note 4
Report chyby, nič viac s tým asi nespravíš. Tiež ma irituje, čo ich viedlo k tomu to odstrániť.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
a preco ci to vadi? v notifikacnej liste aj tak vidis len tie notifikacie ktore su aj na lock screen. jedine riziko moze byt zapunutie/vypnutie dat, bluetooth, wifi. nic ine z notifikacnej listy sa spravit neda
Spoiler: ukázať
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Pani mam sice Note 5 ale os by mohli mat rovnake nastavenia.
Ked som pripojeny na firemnej wifi niektore veci su bloknute(YT, FB, VIBER...). Da sa nejako nastavit, aby som pocas pripojenia na wifi vedel pouzit viber cez mobilne data? Aby sa nemuselo stale prepinat manulane wifi a data.
Ked som pripojeny na firemnej wifi niektore veci su bloknute(YT, FB, VIBER...). Da sa nejako nastavit, aby som pocas pripojenia na wifi vedel pouzit viber cez mobilne data? Aby sa nemuselo stale prepinat manulane wifi a data.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
neviem ktoru verziu miui mas, ale na 10tke sa do da spravit v nastavenia - nainstalovane aplikacie - (najdi si aplikaciu ktoru potrebujes a otvor ju) - mobilne data - a vypni wifi. skus.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Je tam v10.2. Vyskusam to.
Ale to asi tiez nieje moc user friendly riesenie lebo doma zase mozem pouzivat wifi a aj tak to budem musiet prehadzovat naspet
Keby sa to dalo pre jednotlive wifi siete nastavit to by bolo idealne ale asi chcem privela.
Dakujem
Ale to asi tiez nieje moc user friendly riesenie lebo doma zase mozem pouzivat wifi a aj tak to budem musiet prehadzovat naspet
Keby sa to dalo pre jednotlive wifi siete nastavit to by bolo idealne ale asi chcem privela.
Dakujem
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Mam lineage os 16 a appku youtube vanced a v google play sa mi stale zobrazuje " aktualizacia " youtube.. Neviete ako to zrusit ? Cital som xda aj reddit ale ziadne tipy mi nefungovali.. Jedine co mi ostava je odpojit youtube od google service cez titanium backup ( treba ale pro verziu a to nemienim platit tolko € za taku hlupost )
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ta 16ka je beta..to moze byt tym
Mate niekto skusenosti s inymi ROM okrem Lineage ? Chcel by som vyskusat nieco ine, hlavne stabilna nech je .
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Tiez potrebujem poradit nieco novsie. Lineage je oficialne len 15.1 s androidim 8.1. Chcel by osm 9.
Pokukujem po Pixel Experience.
tu jetoho na vyber vela,akurat by som potreboval vediet co je fakt najlepsie dnes pre note 4.
https://forum.xda-developers.com/redmi- ... evelopment
Pokukujem po Pixel Experience.
tu jetoho na vyber vela,akurat by som potreboval vediet co je fakt najlepsie dnes pre note 4.
https://forum.xda-developers.com/redmi- ... evelopment
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja som si svoje Note 4 rozbil aj vytopil (nejaky cocot ma sotil do fontany, a okrem rozbiteho telefonu som si zlomil ruku a narazil rebro), ale predtm som tam mal LineageOS 16 (konretne tento https://forum.xda-developers.com/redmi- ... st80122613) a bol super, az na dva bugy s bluetooth:
- BT mal nejaky slaby signal. ak som mal telefon pri strednom paneli v aute tak mu hovor sekal a musel som ho davat do dveri (tym padom navigacia + telefonovanie spolu moc nebol pouzitelne)
- pri pripojeni BT zariadenia (nie kazdeho, ale napr auta ano) mi prestali fungovat tlacidla home a task switcher, ako aj vyskakovat virtualna klavesnica, takze nedalo sa pisat.
- BT mal nejaky slaby signal. ak som mal telefon pri strednom paneli v aute tak mu hovor sekal a musel som ho davat do dveri (tym padom navigacia + telefonovanie spolu moc nebol pouzitelne)
- pri pripojeni BT zariadenia (nie kazdeho, ale napr auta ano) mi prestali fungovat tlacidla home a task switcher, ako aj vyskakovat virtualna klavesnica, takze nedalo sa pisat.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Veď toto. Na to menovky ani official ani unofficial. Tak som z toho v rozpakoch
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Vies/viete mi poradit ako tam teda dostat LOS 16 ?
tu je aj navod,ale uz nepamatam ake su presne kroky pri tom TWRP,dalej, pri 15.1 som ziadny firmware nadaval..ani magisk
https://forum.xda-developers.com/redmi- ... 1-t3775023
Instructions :
edit : zbytocne to teda nie je..vidim dost velky posun v setreni energie telefonu
tu je aj navod,ale uz nepamatam ake su presne kroky pri tom TWRP,dalej, pri 15.1 som ziadny firmware nadaval..ani magisk
https://forum.xda-developers.com/redmi- ... 1-t3775023
Instructions :
- Download latest TWRP
Download the latest build
Download the latest firmware
Download latest GApps package from OpenGApps
Reboot to recovery
Flash the firmware first
Flash the latest build and GApps
Flash latest Magisk
Reboot
edit : zbytocne to teda nie je..vidim dost velky posun v setreni energie telefonu
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
vyriesil si ten youtube ? on kukam uplne zmizol zo zoznamu appiek,ostal akurat v store..ja som to vyriseil len zakazanim autoupdatu ,notifikacie o novych updatoch zo store mam odjakziva vypnute,takze toto ma netrapiPini napísal: ↑St 15. Máj, 2019, 15:34 Mam lineage os 16 a appku youtube vanced a v google play sa mi stale zobrazuje " aktualizacia " youtube.. Neviete ako to zrusit ? Cital som xda aj reddit ale ziadne tipy mi nefungovali.. Jedine co mi ostava je odpojit youtube od google service cez titanium backup ( treba ale pro verziu a to nemienim platit tolko € za taku hlupost )