ORIGIN - Abychom chránili Váš účet, zrušili jsme Vám heslo
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
ORIGIN - Abychom chránili Váš účet, zrušili jsme Vám heslo
Ale už ma začína ten Origin srať. Behom týždna aby som menil heslo 3x ? pritom to su zlozite hesla ktore nikde inde nezadavam, mam zapnutu 2FA atd. Uz ma to fakt nebavi nech si spravia poriadok bohaca.
Stalo sa to nedavno aj niekomu inému ?
Stalo sa to nedavno aj niekomu inému ?
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: ORIGIN - Abychom chránili Váš účet, zrušili jsme Vám heslo
Je možné, že to súvisí s únikom databázy hesiel. Wirex sa tiež správa posledné dni divne. Tiež mi blokli účet, musel som resetovať heslo. Možno je kvôli tomu Origin len opatrný. Ťažko povedať.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
Lenže keď idem sem https://haveibeenpwned.com/Passwords Tak password pwnuty nemam. Rovnako ani na hlavnej stránke s vyhľadávaním e-mailu tento mail mám čistý.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Podobnym overovacom hesiel s tym, ze tam heslo musis zadat, by som neveril, ani keby bol od vladcu galaxie...mozes vymyslat nove hesla.
Este zadat mail, ok, ten si beztak kde-kto moze zohnat zdakade...ale hesla? Nikdy.
Este zadat mail, ok, ten si beztak kde-kto moze zohnat zdakade...ale hesla? Nikdy.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
chapem vasu obavu ohladom zadavania hesla niekam, ale skuste si prestudovat ako to funguje, zadane heslo sa nikam neposiela, iba cast hashu z neho, ktory sa vypocita cez JS na strane klienta a server odpovie vsetkymi hashmi, ktore zacinaju tou vasou castou... nechce sa mi to tu teraz vypisovat.
Keby sa tam zadane heslo len tak posielalo, tak uz by ta stranka asi ani nefungovala...
Ale urcite treba byt ostrazity a radsej svoje hesla nezadavat nikam (okrem miesta kam naozaj patria). Najlepsia bezpecnost je byt offline
Keby sa tam zadane heslo len tak posielalo, tak uz by ta stranka asi ani nefungovala...
Ale urcite treba byt ostrazity a radsej svoje hesla nezadavat nikam (okrem miesta kam naozaj patria). Najlepsia bezpecnost je byt offline
To je shiro, to si zvyknes, on furt sliape po pedali bez toho aby tam mal rychlost.
.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Tak pre bezpecnost si das nove heslo, hoci na "pwn" zozname nie si.
EA ma teraz na konte dost vela pruserov, tak mozno su o nieco opatrnejsi a dolezitejsie je pre nich, aby mali zakaznici bezpecne ucty. To ze niekoho otravuju nutnostou zmenit heslo je pre nich teraz druhorade, ale urcite sa snazili to minimalizovat. Stratene ucty su vacsi pruser ako ze si niekto musi zmenit heslo.
EA ma teraz na konte dost vela pruserov, tak mozno su o nieco opatrnejsi a dolezitejsie je pre nich, aby mali zakaznici bezpecne ucty. To ze niekoho otravuju nutnostou zmenit heslo je pre nich teraz druhorade, ale urcite sa snazili to minimalizovat. Stratene ucty su vacsi pruser ako ze si niekto musi zmenit heslo.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
dobre ale aby som si teraz musel pamatat 3tie heslo behom 2 tyzdnov ? Kazdopadne napisal som im aj na support (doklikat sa k mailu je teda porod, 90% ma odkazovalo na ich telefonu linku do US, krasa). Ked ty amateri nevedia dat ani na zaklade akých dat mi zmazali heslo. Nech mi daju logy aktivity atd, a nie ze ich "mozno" ako si zmyslia. Zvlast ked tam mam nastavene 2FA.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
existuju password managery: 1password, keepass ;-)
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
1pass pouzivam a zatial ok, mam pouzite silo v EU. Lastpass uz malo par leakov cez firefox plugin. Inak to co popisujes u originu sa mi zatial nestalo, mozno preto, ze mam fixne roky rovnaku IP (teda mozem mat aku chcem), ono aj MS a pod. si toto kontroluju a okamzite upozornuju na login z inej lokality. Tak casto menit heslo skrz ich poziadavku je na zastrelenie, ale zas bez dovodu to urcite nebude.
Jednoducha vec , nekupovat a nepouzivat nic od EA . Praktizujem uz roky a ziadna ich aferka a ani to ako osieraju zakaznikov sa ma netyka. Co neni na steame, to nekupujem.
.
Easy as f..., ale ja to drzim skrz bf4, bc2. Inak som si dal na mesiac predplatne na test, poskusal par veci a zas zrusil. nestoji to za to ...
Ja si hesla napríkad nepamätám.... max steam, origin a Gmail ...ostatne pravidelne raz do mesiaca vypadnú a musím dávať recovery.. hesla generujem cez passwordgenerator...
Ale aj Gmail či steam hesla som odkedy ich mám zmenil už snáď 5x.
Ale aj Gmail či steam hesla som odkedy ich mám zmenil už snáď 5x.
Spoiler: ukázať