Clash of Clans
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Re: Clash of Clans
Ako nieje to zase az taky problem, niesom hardcore hrac co sa snazi byt na v TOP10, hram to skor for fun/zabijak casu len je to teraz o dost tazsie hlavne, ked som predtým za den z 10 utokov vyhral 9 a teraz mam co robit aby som nasiel supera na ktoreho vobec mam odvahu zautocit aby som si aj nieco odniesol domov. O trofeje ani tak nejde tie sa snazim drzat praveze teraz v nizsej lige len s tym je zase spojeny mensi star bonus a tym zase nizsie prijmy. V podstate je problem to ze to pojde veeelmi pomali hore (budovy, upgrady) kvoli nizklemu daily income. Clan mame tiez taky... je nas tam 15-20 aktivny mozno 7a v CW-L zautoci mozno 10 ludi co mi celkom vyhovuje lebo sa nemusim bat ze by ma kickli ked nahodou nezautocim alebo nedam hviezdu.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
U nas su aktivni vsetci. V CW-L sme rozdelili klan na top 12tky a slabsi aby mali odmeny aj slabsie base/utocnici. Dostali tam superov co mali v utoku 9-10-11-12tky a znicili ich slusne. My nejakych sikmacov.
Idlujuci robosi je posledna vec coho by som sa bal. Pol roka upujem veci co sa robia 14 dni a skor mi vzdy nejaky idlujuci robos chybal aby som minul suroviny na plot
Idlujuci robosi je posledna vec coho by som sa bal. Pol roka upujem veci co sa robia 14 dni a skor mi vzdy nejaky idlujuci robos chybal aby som minul suroviny na plot
.
Dnes konecne dokoncene vsetko a mame tu update.
Patch notes: https://clashofclans.com/blog/release-n ... notes.html
.
6229 celkom faaajn. Cakame na update kedze uz niet dlhsie co robit a som zvedavy co pridaju.
.
Ta to bavi tolko cakat pri hladani? Ja uz na to kaslem, drzim sa na spodu legendu, lebo fakt nemam nervy na to aby som cakal 30min a aj tak mi nenajde dedinu, dam hladat znova a zas nenajde...
Spoiler: ukázať
Ked uz nemam kde minut loot tak co ine sa da robit. Hlavne ked som zacal od zaciatku sezony a nechcel som potom padnut. 30 min je fajn. Vcera za cca 15 hodin 3x utok a zvysok retry. Vsetci nakupene shieldy.
Pri hladani nie je problem cakat. Zapnes, das tablet bokom a robis si svoje.
Pri hladani nie je problem cakat. Zapnes, das tablet bokom a robis si svoje.
.
Hej rýchlo pauznem WOTko, CS či inú online hru lebo mi našlo dedinu... oh wait!
Dalo zabrat za jeden den.
https://imgur.com/a/mMP7767
Uz to zrejme opravili. Veci z toho passu sa dali predavat za vela gemov (300 kniha, 260 power, 110 builder a 100 lopata). Cize som to zadarmo preklikal.
https://imgur.com/a/mMP7767
Uz to zrejme opravili. Veci z toho passu sa dali predavat za vela gemov (300 kniha, 260 power, 110 builder a 100 lopata). Cize som to zadarmo preklikal.
.
Tak co vravite na novu legendu? Ziadna lupa, ziadne kradnutie suriek a 8 utokov/defiek.
Slovensky standard zatial nie je velmi vysoky. V top moze byt kazdy
Slovensky standard zatial nie je velmi vysoky. V top moze byt kazdy
.
Lepšie ako nekonečné čakanie v oblakoch, keď sa mi bude chcieť možno skúsim aj vyletieť nahor
ja si to dnes stiahnem a poskusam co to je za hru
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Chalani, nechcete niekto kúpiť ful TH11?
TH13 je tu
skoda ze pocas cwl, meni sa to lahko na p2w. Ale tak snad vsetci mali nejake knihy a power potiony.
skoda ze pocas cwl, meni sa to lahko na p2w. Ale tak snad vsetci mali nejake knihy a power potiony.
.