Bluetooth slúchadlá - 100€
Bluetooth slúchadlá - 100€
Zdravím,
Chcel by som kúpiť uzatvorené, náhlavné bezdrôtové slúchadlá primárne určené na tvrdú hudbu a každodenné cestovanie (škola->domov) do 100€.
- do 100€
- uzatvorené = nechcem aby prepúšťali vonku zvuk, keďže mám hudbu často na maximálnu hlasitosť a nerobia mi dobre pohľady ľudí (jedna z najhlavnejších požiadaviek)
- čierna farba, dobrý zvuk, dobrá výdrž + pripojiteľný jack by bol veľmi pekným bonusom
- najlepšie zo Slovenska (v prípade zahraničných obchodov len po Vašich dobrých odporúčaniach resp. najlepšie podľa Vašej vlastnej skúsenosti)
- NFC, aptX či LED dióda nie sú podmienkami
Ďakujem
Chcel by som kúpiť uzatvorené, náhlavné bezdrôtové slúchadlá primárne určené na tvrdú hudbu a každodenné cestovanie (škola->domov) do 100€.
- do 100€
- uzatvorené = nechcem aby prepúšťali vonku zvuk, keďže mám hudbu často na maximálnu hlasitosť a nerobia mi dobre pohľady ľudí (jedna z najhlavnejších požiadaviek)
- čierna farba, dobrý zvuk, dobrá výdrž + pripojiteľný jack by bol veľmi pekným bonusom
- najlepšie zo Slovenska (v prípade zahraničných obchodov len po Vašich dobrých odporúčaniach resp. najlepšie podľa Vašej vlastnej skúsenosti)
- NFC, aptX či LED dióda nie sú podmienkami
Ďakujem
Re: Bluetooth slúchadlá - 100€
Napr. Mee audio Matrix 3.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
Niečo podobné hľadám aj ja, pridám sa, čo poviete na Sony MDR-XB950B1? Za 112e dobrá kúpa?
Ďakujem za skorú odpoveď.
Existuje k nim aj nejaká alternatíva, alebo sú v tejto cenovej kategórii minimálne po zvukovej stránke bezkonkurenčné? Pretože minimálne vzhľad (riflovina) mi oku veľmi nelahodí.
Existuje k nim aj nejaká alternatíva, alebo sú v tejto cenovej kategórii minimálne po zvukovej stránke bezkonkurenčné? Pretože minimálne vzhľad (riflovina) mi oku veľmi nelahodí.
Ked to budes mat na hlave, oko ti na riflovine nespocinie.
Zvukova konkurencia je Sennheiser HD 4.40, su to ale tradicne Sennheiserovske lacne plasty. Takze krehkejsia konstrukcia.
Zvukova konkurencia je Sennheiser HD 4.40, su to ale tradicne Sennheiserovske lacne plasty. Takze krehkejsia konstrukcia.
Sony v tejto kategorii nie su nic moc.
Dizajn by som bez väčších problémov prežil, pretože to nebola moja najhlavnejšia podmienka. Ako sú však na tom s izoláciou? Neprepúšťajú zbytočne veľa zvuku do okolia a naopak?
Je, ale pise ze by to malo byt prioritne z SK. Ak nie je problem kupit vonku, tak tie Matrixy existuju ako Ausdom M05/M06.
Takže Mee audio Matrix 3 a Ausdom M05 či M06 je jedno a to isté? Čo som si pozrel recenzie na amazone, tak boli vcelku rozpačité.
Takže do 100€ nič lepšie (kľudne aj zo zahraničia) nezoženiem? Pretože tie Ausdom-y sú (aj spolu s poštou) hlboko pod 100€.
Ďakujem
Takže do 100€ nič lepšie (kľudne aj zo zahraničia) nezoženiem? Pretože tie Ausdom-y sú (aj spolu s poštou) hlboko pod 100€.
Ďakujem
Ano je to to iste.
Teraz som ich našiel na aliexprese za 29€ vrátane pošty. Pôjdem teda do nich (M06). Ďakujem veľmi pekne za rady.