neni taka pomala, 660MB/s ? uplna lahoda
https://www.techpowerup.com/reviews/Sam ... _GB/6.html
Ako často budeš kopírovať filmy väčšie ako 20GB ?nemam vela veci v pc cize mne by 1000 GB uplne stacil mozno aj na 500gb by som vydrzal.
Tu je pre zmenu 1TB NVME SSD:Eddward napísal: ↑So 09. Feb, 2019, 14:36neni taka pomala, 660MB/s ? uplna lahoda
https://www.techpowerup.com/reviews/Sam ... _GB/6.html
A vieš prečo? Pri NTB vo väčšine prípadov, ak je tam NVMe, tak je to PM951/PM961.Ivko napísal: ↑Po 11. Feb, 2019, 00:32 Alebo nečítať tolko tie recenzie, kúpiť a používať
Niekto si kúpi hotový PC/notebook a ani nevie aký SSD tam má a ani nerieši/nemeria aké rýchlosti dosahuje a je tu a netrpí kvôli tomu žiadnymi depresiami
Ja som meral rýchlosti na SSD ked som ho kúpil čo je nejaké 4 roky dozadu a odvtedy ma to ani trochu netrápi
Toto je pravdepodobne jednoducho riešiteľné tým, že človek použije max. 900GB (tie disky nemajú provisioning, MP510 už má 7% provisioning (teda 6,5%, ak mám byť presný)) - reálnych, tie, ktoré mu ukáže vo Wine (maximum by človeku ukázalo pri tých diskoch nejakých 953GB).wingo napísal: ↑Ne 10. Feb, 2019, 23:40 Pozri tie Anandtech storage bench čo si linkol:
Destroyer: 800MB/s (Corsair) vs 650MB/s (Adata)
Heavy a Light - Adata má krásne rýchlosti pri prázdnom disku, ale po zaplnení ide rýchlosť do riti na úroveň budget NVME diskov, na rozdiel od Corsair/WD/Samsung ktoré si rýchlosti držia aj po zaplnení.
A vo všetkých testoch má Corsair (a WD a Samsung) výrazne nižšie latencie.
wingo a to zaplnenie musi byt kolko aby tam klesla ta rýchlost? ci uplne plne zaplneny disk si myslel?wingo napísal: ↑Ne 10. Feb, 2019, 23:40 Pozri tie Anandtech storage bench čo si linkol:
Destroyer: 800MB/s (Corsair) vs 650MB/s (Adata)
Heavy a Light - Adata má krásne rýchlosti pri prázdnom disku, ale po zaplnení ide rýchlosť do riti na úroveň budget NVME diskov, na rozdiel od Corsair/WD/Samsung ktoré si rýchlosti držia aj po zaplnení.
A vo všetkých testoch má Corsair (a WD a Samsung) výrazne nižšie latencie.
lenze tie PM961/PM981 maju kazda custom firmware ktora mu urcuje aj vykon, je velky rozdiel napriklad medzi mzvlb512hajq-000H1 a mzvlb512hajq-000H2, jedno ide do NPC/MWS a druhe do WKS s patricnym chladenim .loleqboleq napísal: ↑Po 11. Feb, 2019, 10:38 A vieš prečo? Pri NTB vo väčšine prípadov, ak je tam NVMe, tak je to PM951/PM961.