Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Re: Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
Pre mna urcite ano, ja nie som vyletny jazdec a casto to pustim dole kopcom po hociakom povrchu. A ked vidim ako mam z obidvoch bokov vydrate plaste tak urcite ine ani nechcem. Musia byt z bokov spevnene. A tak isto neviem ci mam brat dva identicke alebo iny dopredu a iny dozadu ako pise Famous. Doteraz som mal obidva tie iste.
Kludne davajte dalsie navrhy.
Kludne davajte dalsie navrhy.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Ja som presiel z pevnych plastov na gulate kevlarove Schwalbe a tie mi vyhovuju ovela viac. A to tiez patrim medzi tych, co si to rubu dole kopcom co to da. Podla mna je to skor o pocitoch, lebo ked som na tom siel prvy krat, tak som bol z toho dost nervozny, ze necitim hranu plasta. Teraz zase opacne. Sadol som na kamosov bicykel co mal obute Maxxis High Roller, ktore som kedysi jazdieval aj ja, a skoro som polozil bicykel na zem ked som sa otacal
btw. dnes bol taky skvely den. Az kym som cestou domov nezlomil ram na druhej strane si vravim, ze lepsie ho zlomit kilometer od domu ako niekde v prdeli v lese, kde poriadne nie je ani signal.
btw. dnes bol taky skvely den. Az kym som cestou domov nezlomil ram na druhej strane si vravim, ze lepsie ho zlomit kilometer od domu ako niekde v prdeli v lese, kde poriadne nie je ani signal.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- gammaray
- Administrátor
Veď daj link.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- gammaray
- Administrátor
Ale na tie schwalbe plášte ty trt
jaaaj tak sorry. Clovek tu caka ze ho tu polutuju a oni chcu gumu.
Schwalbe Nobby Nic https://www.schwalbe.com/en/offroad-rea ... y-nic.html Ja mam verziu Evo 26x2.25. 2.35 uz bola velmi natesno a sem-tam to suchalo o ram, takze sla dopredu. Pritom Maxxis sa mi tam vosli aj 2,35 bez problemov.
Schwalbe Nobby Nic https://www.schwalbe.com/en/offroad-rea ... y-nic.html Ja mam verziu Evo 26x2.25. 2.35 uz bola velmi natesno a sem-tam to suchalo o ram, takze sla dopredu. Pritom Maxxis sa mi tam vosli aj 2,35 bez problemov.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
coskoro bude teplo a mozem odzimovat bajk
ja uz mam cez 100km na novom cannondale trail 7
akurat riesim kde potiahnut lanko na teleskopku.. a ci vobec kupovat s lankom...
akurat riesim kde potiahnut lanko na teleskopku.. a ci vobec kupovat s lankom...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
teplo uz je mesiac 1500km za mnou
Ako kde, tu sa len pred týždňom či dvoma roztopil sneh
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ale cesty su snad suche, nie?
Tak hej este minule na jahodnej bol miestami sneh
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Nakoniec som musel urobit zopar kompromisov, hlavne co sa tyka prevodov a tiez ceny. Po dlhom porovnavani som dnes objednal Tern Verge P10. Musel som sice dokupit prislusenstvo typu zadny nosic a blatniky, ale to sa uz v celkovej cene stratilo._Mato_ napísal: ↑Ne 27. Jan, 2019, 00:42 Chcem tento rok zacat chodit do prace na bicykli. Jedna sa o trasu v dlzke cca 5 km, z toho priblizne 1.5 km je nespevneny podklad po hradzi, zvysok asfalt. Urcite to musi byt skladaci bicykel (horsky a cestny uz mam). Poziadavky:
- 20 palcove kolesa s klasickym vypletom
- skryte prevody v zadnom naboji, postacia 3
- nosnost aspon 100 kg
- moze (nemusi) byt elektro
Rozpocet nemam presne vyhradeny, ale rad by som sa vosiel do 1000€. Mate nejake overene modely?
Dakujem.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Ten prehadzovac vyzera dost zranitelne. Podobne som si predstavoval ze bude vyzerat 1x12 prevod na 24" mtb co som nakoniec zavrhol
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Hej, nie je to idealne riesenie, ale bohuzial vyber je dost obmedzeny, ak clovek nechce vacsie kolesa ako 22" a zaroven investovat 3k+ (znacky ako Birdy, Gocycle a pod.). Neplanujem na tom jazdit tazky teren, tak to snad nieco vydrzi.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.