Cena okolo tých 100€-150€. Sice na tom denne presedím dosť hodín, ale príjde mi divné vydávať za to nekresťanské prachy...
Takže ak by si denne spal "dosť" hodín, tak ti príde divné dávať nekresťanské prachy za posteľ? Za topánky, ak by si "dosť" hodín chodil? Za PC, ak by si si sa "dosť" hodín denne hral?Shairachaz napísal: Ne 17. Mar, 2019, 19:49Cena okolo tých 100€-150€. Sice na tom denne presedím dosť hodín, ale príjde mi divné vydávať za to nekresťanské prachy...
Všetky skladačky takto fungujú, reálne je dodanie sú, ako píše Hexaris, 3 týždne, no záleží od výr. kapacít výrobcu. To je mimochodom aj stále taký "hint", že ak vidíš v obchode stoličku, ktorá je dostupná hneď, tak to je taká predskladanka bez prispôsobenia. Skladačky sa robia podľa objednávky, všetci takto fungujú, Alba, Emagra, LD,...Shairachaz napísal: Po 18. Mar, 2019, 08:31 Už už som šiel objednávať tú naspecovanú Laru, ale potom pozerám... Predbežný termín dodania: 15.04. - 21.04.2019... akože to by bol trochu extrém mesiac sedieť na tej rozpadlej sr**ke bez opierkyNejaké skladové zásoby k okamžitému odberu nemajú? Hodím im správu
loleqboleq napísal: Ne 17. Mar, 2019, 23:41 Takže ak by si denne spal "dosť" hodín, tak ti príde divné dávať nekresťanské prachy za posteľ? Za topánky, ak by si "dosť" hodín chodil? Za PC, ak by si si sa "dosť" hodín denne hral?
200€, Lara VIP
https://www.stolickymix.sk/eshop/stolic ... -vip.html/
konfigurácia:
- kolieska za 3,60€ (aj keby si to mal mať na koberec, budú kvalitnejšie)
- ideálne s air pumpou (t.j. nastaviteľná bedrová opierka).
Pokojne si prelistuj posledné strany témy "Stolicka k pc", už sa nám zbierajú pekné ohlasy na stoličku. 5 ročný full servis je už len čerešničkou na torte.
Ja len dúfam, že sa nevrátiš do témy s linkami do Alzy, že "niečo som pozrel, čo poviete na ...?" s odkazmi na predzostavené s 2 ročnou zárukou bez servisu no-name OEM stoličky, za ktoré bude človek vďačný, ak prežijú záručnú dobu a ak nie, tak človek bude preklínať všetko, keď mu na mesiac zoberú stoličku a vrátia, že mechanické poškodenie.
Pozeram tiez po niecom lacnejsom kedze som dostal vynadane od priatelky ze moja vrzga jak trafenakillswitch napísal: Ne 17. Mar, 2019, 21:16 malinko nad rozpocet, ale 10r zaruka je uplne nuts. https://www.ikea.com/sk/sk/catalog/prod ... /S99275632