Robotický vysávač do 200€ / Zvlhčovač vzduchu-čistička
Robotický vysávač do 200€ / Zvlhčovač vzduchu-čistička
Ahojte, potreboval by som poradiť ohľadne dvoch vecí.
1.) Rozhodol som sa pre kúpu robotického vysávača, bude v 2 izbovom byte 62€, všade plávajúca podlaha. Pozeral som si nejaké recenzie a porovnania, skoro všade vyhráva Xiaomi Mi Robot Vacuum, ten ale stojí +- 300€, nechcel by som za neho dávať ale až toľko. Čo som pozeral v tej cene, tak dobre hodnotené boli tieto:
TESLA RoboStar T30
Rowenta RR6925WH Smart Force
Xiaomi Roborock Xiaowa Lite
Nejaké odporúčanie, reálne skúsenosti? Prípadne dôvod prečo by sa mi oplatilo priplatiť 100€ za ten drahší Xiaomi? Zase nekupujem to na rok, takže keby to stálo zato priplatiť, tak radšej raz a poriadne Vopred ďakujem
2.) Ďalšia vec je zvlhčovač vzduchu, keďže mám v byte dosť suchý vzduch, čo mi nerobí dobre. V tomto som však bezradný, keďže sa nájdu zariadenia od 20€ po 200€ prípadne sú už aj kombinované s čističkou vzduchu. Čo sa oplatí (má zmysel kupovať)? Ďakujem
1.) Rozhodol som sa pre kúpu robotického vysávača, bude v 2 izbovom byte 62€, všade plávajúca podlaha. Pozeral som si nejaké recenzie a porovnania, skoro všade vyhráva Xiaomi Mi Robot Vacuum, ten ale stojí +- 300€, nechcel by som za neho dávať ale až toľko. Čo som pozeral v tej cene, tak dobre hodnotené boli tieto:
TESLA RoboStar T30
Rowenta RR6925WH Smart Force
Xiaomi Roborock Xiaowa Lite
Nejaké odporúčanie, reálne skúsenosti? Prípadne dôvod prečo by sa mi oplatilo priplatiť 100€ za ten drahší Xiaomi? Zase nekupujem to na rok, takže keby to stálo zato priplatiť, tak radšej raz a poriadne Vopred ďakujem
2.) Ďalšia vec je zvlhčovač vzduchu, keďže mám v byte dosť suchý vzduch, čo mi nerobí dobre. V tomto som však bezradný, keďže sa nájdu zariadenia od 20€ po 200€ prípadne sú už aj kombinované s čističkou vzduchu. Čo sa oplatí (má zmysel kupovať)? Ďakujem
CPU: i5 12600kf Cooler: NOCTUA NH-U12A Chromax Black MB: ASUS ROG STRIX B660-A GAMING D4 RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB GPU: ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL O8G SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Kingston KC3000 NVMe 2TB + Crucial MX500 2TB SSD PSU: Corsair RM750x white CASE: Fractal Design Define 7 Compact White TG Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Microlab FC50 Monitor: Dell S2721DGFA OS: Win 10 64bit
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Robotický vysávač do 200€ / Zvlhčovač vzduchu-čistička
Pridam sa, tiez hladam zvlhcovac, ale musi byt tichy
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
ked robota, tak xiaomi roborock s5, za tie peniaze nema konkurenciu. Ak by si ozelel funkcie ako no-go zony, zonove cistenie(namrvim okolo gaucu tak poslem vysavac pobehat len okolo gaucu) a mopovanie, tak potom 1. gen xiaomi robot. ten vyssie opisane funkcie nepodporuje co som sledoval, a ma o trosku horsi algoritmus takze mu to trva kusok dlhsie, ale stale si mapuje miestnost a vysava efektivne, vysledok je porovnatelny s roborockom. a vie len prahy to 1.6cm, roborock dava 2cm (u mna dolezite). nic horsie, ani xiaowu by som nekupoval kedze sa to len nahodne odraza od stien je to neefektivne.. jedine zeby ti to bolo jedno ze vo finale niektore miesto ani neprebehne. ja som roborock splasil za 360 v akcii, a hodnotim to ako najlepsie minute peniaze v mojom zivote za domaci spotrebic
Zonove ma uz nejaky ten mesiac aj prva generacia
v tom pripade super, v case ked som kupoval to este nevedel
Bavíme sa o tomto? https://www.alza.sk/xiaomi-mi-robot-vac ... 76.htm?o=3
CPU: i5 12600kf Cooler: NOCTUA NH-U12A Chromax Black MB: ASUS ROG STRIX B660-A GAMING D4 RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB GPU: ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL O8G SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Kingston KC3000 NVMe 2TB + Crucial MX500 2TB SSD PSU: Corsair RM750x white CASE: Fractal Design Define 7 Compact White TG Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Microlab FC50 Monitor: Dell S2721DGFA OS: Win 10 64bit
Xiaomi Mi Robot Vacuum je 1. generacia, roborock je 2. generacia https://www.alza.sk/xiaomi-mi-robot-vac ... 318425.htm
po inych by som sa v tejto cene asi ani neobzeral
po inych by som sa v tejto cene asi ani neobzeral
Fúha ten je ale hodne mimo budgetu :/
za 360 by sa mal dat najst niekde v zlave. kazdopadne, nic ine ako 1. gen by som nebral
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Vezmi ten Xiaomi Mi Robot Vacuum EU, da sa najst okolo 280E na slovensku. Kupil som ho nejake 2 mesiace dozadu, maximalna spokojnost, nic menej vykonne a lacnejsie by som nechcel. Kolega to ma rozobrate, vraj to je pekna modularna skladacka, vsetko vraj ide v pripade poruchy objednat separe
Btw do alzy mam 20e kupon ak by si chcel.
Btw do alzy mam 20e kupon ak by si chcel.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ahoj, co sa aktualne oplati? Pozeral som https://pc.zoznam.sk/ilife-v5s-pro-siko ... zumnu-cenu , velkost bytu je cca 40m2. Cenovo by som bol idealne okolo 200e, ak ale nic schopne nie je v tej cene, tak pravdaze budem musiet navysit budget...
Dik vopred
Dik vopred
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
tne ilife mam doma dost dlho z gearbestu a som mega spokoojny, ten xiaomi sice prejde kazdy kusok ale zas nevracia sa a videl som ako metlicky proste spinu odhodia ale vysavac uz tu trasu proste nepojde, nema senzori na spinu, ale ten ilife ide jak hluchy aj 100x na jedno a vysaje bomba.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Zvlhcovac mam philips hu5930/10 a je fakt potichu. Zvlhcovanie je nie uplne presne na 1% ale mne postavuje.
Samozrejme podla tvrdosti vody bude treba cistit ten rotacny filter od kamena.
Samozrejme podla tvrdosti vody bude treba cistit ten rotacny filter od kamena.
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Mám roborock už skoro dva roky.
Doplatiť naň sa jednoznačne oplatí
Je tichší, výkonnejší a lepší design ako pôvodný mi robot vacuum.
Zvyknú byť okolo 300€ aj z EU skladov.
@andrejsvk
kukni:
xiaomi smartmi evaporation air humifidier
Doplatiť naň sa jednoznačne oplatí
Je tichší, výkonnejší a lepší design ako pôvodný mi robot vacuum.
Zvyknú byť okolo 300€ aj z EU skladov.
@andrejsvk
kukni:
xiaomi smartmi evaporation air humifidier
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
objednal som ten ilife, z gearbestu za 150 dolarov aj s postovnym, dodanie do 2 dni. Tak som zvedavy ( objednal som to ked tu este neboli dalsie 2 prispevky, ale ak je Stefan spoko, budem aj ja )