@darklol ak by som mal moznost mat dedikovany miestnost tak si tam to platno urcite dam

A ak mas moznost tu miestnost zatemnit - nejakym triple black velvet materialom, pripadne vylepsit akustickymi panelmi....
Vedel by som sa vysantit na tom, zial takto v obyvacke je to take obmedzene a dost o kompromise. Priatelka o dalsich modifikaciach ani nechce pocut, tak musim postupne (este tam chyba tmavy zaves, ten mam povoleny)
@kllr007
Ano v tichych scenach je projektor pocut, ale zavisi ako je na to clovek citlivy. ja to nevnimam.
Cital som recenzie a tiez tam bola spomenuta horsia cierna, mal som doma asi 3 projektory (aj Epson 3LCD, kde mala by uroven ciernej aaj kontrastu lepsia), paradoxne sa mi tento lacnejsi benq a jeho obraz zdal lepsi ako drahsie modely.
Ono treba niekedy vidiet/pocut na vlastne oci/usi.
Inak mam doma hracsky monitor Benq 2411 alebo tak nejak. Kupoval som este kedysi kvoli 144hz a CS:GO a ten ma uvadzany kontrastny pomer 1:1000.
Takze s tymto projektorom vies dosiahnut lepsi kontrast, nez je vacsina ludi zvyknuta z lacnych LCD panelov. Jasne OLED je ina liga...