pionier napísal:taku co vidno len pod UV svetlom, kde sa da zohnat cez net abo v KE??
no neviem kde kupit UV fixu ale viem o tom ze obycajna zvyraznovacia fixa (tie take ploche..zvycajne zelene, ale su aj ine farby) pod UV katodou svieti...
ja som taku zohnal od kamosa co robi v divadle,..je priehladna takze ju vobec nevidlo na svetle, ale pod UV svieti na modro,..skus v predajniach kde predavaju rekvizity,alebo potreby pre kuzelnikov,..ten kamos mi povedal ze to kupuju v takych shopoch
AcE napísal:ja som taku zohnal od kamosa co robi v divadle,..je priehladna takze ju vobec nevidlo na svetle, ale pod UV svieti na modro,..skus v predajniach kde predavaju rekvizity,alebo potreby pre kuzelnikov,..ten kamos mi povedal ze to kupuju v takych shopoch
AcE napísal:ja som taku zohnal od kamosa co robi v divadle,..je priehladna takze ju vobec nevidlo na svetle, ale pod UV svieti na modro,..skus v predajniach kde predavaju rekvizity,alebo potreby pre kuzelnikov,..ten kamos mi povedal ze to kupuju v takych shopoch
echt..., a kde by sa dal najst taky zazrak v ba?
mozem a spytat na ulicu kde je taky shop,..dam vedet,ale podla mna by to mali mat aj v nejaky dobrych farbach&lakoch..a mozno aj v papiernictve
Wizz napísal:zevraj aj v dracikovy predavaju taketo srandy, kamosi si to kupovali, chceli to pouzit na pisomkach v skole (stacilo posvietit na to UV diodou ...)
hurraa do dracikaaaa - aj tak budem poziarnik! :twisted:
Ja som kupil taku fixu v papiernictve oproti Tescu na kamennom v Ba, je to vedla toho kostola a stala asi 80 sk. Svieti v pohode aj ked zdaleka nie tak ako modelarske UV farby
PAPIERNICTVO napr. pri SND merkantil alebo v petrzalke wiliam
PAPIERNICTVO napr. pri SND merkantil alebo v petrzalke wiliam
behol som do dracika, tvaril som sa, ze tam chodim bezne. Spytal som sa ci nemaju fixu co je vidno pod UV ziarenim. Pani bola mila, usmiala sa, otocila a vypytala si 79 Skk. Takze teraz mam fixu a aj svetielko, ktore svieti takmer ako UV. 8)
ja som taku kupil za 25 v papiernictve v Raci, vyraba ju centropen, svieti na bielo-modro, na beznom svetle nieje vidiet, ked s nou pokreslite kamosa na diskoteke je to VELKA SRANDA.