Ja mám G7 už viac ako pol roka a do dnešného dňa mám Android 8.0 (a low-end K10 (firemný) má už 8.1), bezpečnostné záplaty z 1. februára. Distribúcia apdejtov horšia ako pri Samsungu (moja vlajková loď má tempo updatov ako kolegov dva roky starý Samsung A5 cez operátora... a to už je čo povedať!).dargy napísal: ↑Po 01. Apr, 2019, 11:49 No to nieje pravda. Mam ho 2 mesiace a 2x mi prisla aktualizacia. Ako ta prva je jasnacka ze clovek vyberie z krabice. Druha bola cca 3 tyzdne dozadu. Ano, niekedy to tak pri LG bolo ale tento foun sa im podaril a aj sa polepsili v tejto veci. Vlastne vsetky Vecka boli super od LG. Ja sa zase vyhybam chine ako sa len da takze ani som nerozmyslal nad cinskymi. Doteraz som bol na sony xperia z3c a tam neprisla aktualizacia 3 roky. Uz pocas zaruky prestali sa on starat a 3 roky som tak fical bez problemov. Pokial je to foun na bezne pouzivanie a nemas tam nic tajne mozu ti byt aktualizacie na 2 veci pokial vsetko ide ako ma. Aj tak ta lesuju z kazdej strany a pri china founoch je to este horsie v poslednej dobe. Jedine minus co mi chyba su stereo repro. Foun slape bez jedineho zadrhelu. A ni vela sajrajtu nema v zaklade. Par LG appiek ktoru jednu pouzivam pravidelne a to lg smart world kde je lg store na temy a fonty. Fotky neurazia a ten wide druhy fotak je navykovy. O zvuku co dava ani nevravim. Nepocul som ziaden telefon s takym sluchadlovym zvukovym vystupom, potiahnu bez problemov aj Focal Elear. Pevna nevrzgajuca konstrukcia, prachu a vode odolny. Mozno este 4GB je uz na dnesnu dobu akurat ale zatial nemam pocit zeby to chybalo. Na heureke od 307€. No nenajdes lepsiu vybavu za tu cenu.
A stiahni si portnutú gcam appku, preboha.