Podľa mňa to s ním ukončili veľmi pekne, Captain už dávno nemal byť vo filmoch a skončiť to s ním malo úplne inak než tento happy end

Ale s tým štítom sa mi to tiež nepáči. Skôr to mali ukončiť rovnako s tým
ako bozká Peggy ale napr zatmievačka na štíť.
K filmu.
Prvá časť
Príde len mne, že až kým Banner neluskne s prstami, tak je to kopírka Infinity War s tým rozdielom, že sa teraz príbeh obrátil na Avengerov? Rovnaká hra na city - Smrť Black Widow vs Gamora. Behanie na rôzne miesta a zháňanie kameňov ako to robil Black Order. Strašne z filmu cítiť ako sa snažili skôr zhrnúť posledných 10 rokov a pripomenúť si celé to obdobie - ako sa tam objavovali na miestach z iných filmov a podobne.
Viac mi ale vadila ta časť po tom. Viem, že to chceli ukončiť nejak veľkolepo-fanúšikovsko-komiksovo,... ale tých posledných 40 minút je také neskutočne strašné kliše, že až.
úplne v pohode by som uvítal, keby ich tam pokapalo viac, než len 10 minútový súboj všetkého možného čo sa vo filmoch objavilo
... pfuuu, neverím že to napíšem, ale ja som strašne sklamaný

Ani neviem ako to hodnotiť. Ak ako pripomienku na predošlé roky tak 10/10, ale ako film samotný tak 6/10.
... inak ale Thor vynikajúci

Nápad s Hulkom skvelý. Škoda, že Thanos nedostal viac priestoru. Keď je záporák dobrý, tak to filmu strašne pridá a v infinity bol vynikajúci. Kto sa pýtal na Captain Marvel, tak môže kľudne ísť do kina, ja som film tiež nevidel, no Brie sa tam objaví tak na 2 minúty.