Zdravim,
poradte headset, 3.5mm jack (obcas pripojim aj k domacemu kinu), max 35EUR,
pozeral som tento je v dobrej cene, ale co A4Tech, lacnejsie HyperX Stinger, popr. nejaky noname ??
https://www.alza.sk/speed-link-maxter-b ... 484440.htm
D.
Herny headset, 3.5mm jack, do 35EUR
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Herny headset, 3.5mm jack, do 35EUR
Všetko menované sú črepy. Urob si službu a kúp si CM MH751 alebo MH752 rovno so zvukovkou
https://www.tiphardware.sk/catalogsearc ... asterPulse .
https://www.tiphardware.sk/catalogsearc ... asterPulse .
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Superlux HMD660E alebo HMC631.
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Dik za rady, max limit bol ale 35 EUR a tie Superluxy su dost nedostupne,
nakoniec som skoncil pri Speedlinkoch, v akcii novy rozbaleny kus za 25EUR dostupne ihned osobne z PGS, jedina chyba-mastna trochu ponicena skatula,
kratky review - velmi pohodlne sluchadla, makke nausniky, netlacia aj po dlhsom case aj ked kozenkove a trocha sa "potia", podsvieteny mikrofon(len ked je zapnuty) ktory sa ale neda schovat, kabel opleteny hrubsi, pogumovany povrch, izolacia okolia mohla by este trochu lepsia a uz by nebolo vobec nic pocut ,
zvuk fajn cisty vysky stredy ako maju byt aj na hudbu, akurat silne basovy, taktiez mikrofon je prijatelny, velmi mierny sum v pozadi, tiez dost basovy hlas(cez Realtek zapnuty Noise Suppresion-vtedy funguje najlepsie).
Kazdopadne za 25,-EUR spokojnost
nakoniec som skoncil pri Speedlinkoch, v akcii novy rozbaleny kus za 25EUR dostupne ihned osobne z PGS, jedina chyba-mastna trochu ponicena skatula,
kratky review - velmi pohodlne sluchadla, makke nausniky, netlacia aj po dlhsom case aj ked kozenkove a trocha sa "potia", podsvieteny mikrofon(len ked je zapnuty) ktory sa ale neda schovat, kabel opleteny hrubsi, pogumovany povrch, izolacia okolia mohla by este trochu lepsia a uz by nebolo vobec nic pocut ,
zvuk fajn cisty vysky stredy ako maju byt aj na hudbu, akurat silne basovy, taktiez mikrofon je prijatelny, velmi mierny sum v pozadi, tiez dost basovy hlas(cez Realtek zapnuty Noise Suppresion-vtedy funguje najlepsie).
Kazdopadne za 25,-EUR spokojnost
HMD660 maju skladom napr. v techhouse. Tak nedostupne nie su.
Mohol si mať poriadne sluchadla, tak maš črepy. Tak ale keď si spokojny...
Mohol si mať poriadne sluchadla, tak maš črepy. Tak ale keď si spokojny...
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Crepy to nie su, som spokojny mne stacia o dost lepsie ako som mal, +usetrene dake euri, praveze vyzeraju velmi solidne za tie prachy. A nabuduce uz tie Superluxy.
edit: techhouse nema
edit: techhouse nema
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ahoj,
Trosku otvorim tuto temu, kedze podla nej sa kupovali sluchadla: Kupene Superlux HMD660E, zvukovo super, avsak mikrofon je problem - je strasne potichu a neda sa nijako boostnut / pod. Skusane s integrovanou zvukovkou + s externou a ziadna zmena. Je to len vada jedneho kusu, alebo je to tak u vsetkych? ( ide mi o to, ci len vymenit tovar kus za kus alebo sa porozhliadnut po niecom inom, napr. Superlux HMC631 ).
Dakujem,
Brko
Trosku otvorim tuto temu, kedze podla nej sa kupovali sluchadla: Kupene Superlux HMD660E, zvukovo super, avsak mikrofon je problem - je strasne potichu a neda sa nijako boostnut / pod. Skusane s integrovanou zvukovkou + s externou a ziadna zmena. Je to len vada jedneho kusu, alebo je to tak u vsetkych? ( ide mi o to, ci len vymenit tovar kus za kus alebo sa porozhliadnut po niecom inom, napr. Superlux HMC631 ).
Dakujem,
Brko
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Ja by som odporučil to reklamovať (ak je to v rámci 14 dní, tak vrátiť), držať si palce, že bude dobropis a kúpiť CM MH751/752.
Mimochodom, keď hovoríš do mikráku a máš otvorené okno s nahrávacími zariadeniami, tak peak meter ukazuje čo? Pohybuje sa to skôr v spodných 50% aj keď hovoríš hlasno?
Mimochodom, keď hovoríš do mikráku a máš otvorené okno s nahrávacími zariadeniami, tak peak meter ukazuje čo? Pohybuje sa to skôr v spodných 50% aj keď hovoríš hlasno?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305