ja uz rovno aj otestovat, pridany aj revolut ... schvalne som bol zvedavy, lebo mam NIllkin obal, kde mam vlozeny aj plech na magnet do auta ... asi tak z 3-5cm mi to ihned piplo, vyskocila autentifikacia, dal som prstok a spokojne som odchadzal ... takze za mna palec hore
shajek napísal: St 26. Jún, 2019, 10:19
ja uz rovno aj otestovat, pridany aj revolut ... schvalne som bol zvedavy, lebo mam NIllkin obal, kde mam vlozeny aj plech na magnet do auta ... asi tak z 3-5cm mi to ihned piplo, vyskocila autentifikacia, dal som prstok a spokojne som odchadzal ... takze za mna palec hore
Ako to funguje cez TouchID, musíš pri autentifikácií stále držať iPhone pri terminále ?
das prst na touch id, prilozis mobil k terminalu, asi tak 2s sa nic nedialo, potom terminal pipol, na fone vyskocila wallet appka, kde vyhodilo fajocku. das dole prst z touch id. hotovo.
nieje to tak ako pises ..... ja som nic nikde nedrzal nestlacal ... ja som to tam dal (odblokovany telefon), ihned mi vybehol wallet s poziadavkou na touch id, kukol som sa na to, dal som prstok vratil spat, a vsetko OK
pojdem to hned otestovat este raz poriadne
PS: ale aj tak je to blbost tako platit, podla mna je ho najlepsie predho..(ako to, predpripravit ?) ... dvakrat tuknut na home button, ak to trafite so spravnym prstom, tak len prilozite ... ak date prst co nemate v touchID, tak si ho vypyta, prilozis ... a potom mozes prilozit uz aktivovanu kartu na terminal
Preto sa pýtam, či je to pri TouchID takto zdĺhavejšie a či treba mať aj pri autentifikácií priložený telefón pri terminále. Lebo cez FaceID, ak otvorím wallet a pozerám na telefón, tak sa to berie už rovno aj ako autentifikácia a po priložení k terminálu už len pípne platba. Veď skús, keď pôjdeš platiť, tak pred tým najprv otvoriť Wallet, či nepýta prst a náhodou či to neberie aj ako autentifikáciu.
Nemal som sice odomknuty telefon, ale aj ofiko navod od apple na ich webe, pre fony s touch id je:
- polozit prst na snimac (nestlacat),
- prilozit fon k terminalu
- fon automaticky rozsvieti, nabehne wallet a zelena fajocka. Sucasne s tym pipne aj terminal, ze platba zbehla.