Už ma omrzelo používať len touchpad, keďže často noťas prenášam, tak som to nejak neriesil. Ale niekedy par hodin pracujem na jednom mieste a myška bude produktívnejšia.
Rozmýšľam, či bude lepšou voľbou full size, alebo nejaká prenosnejšia. Určite bezdrôtovú, ideálne na BT, nech mi to neberie port. Zároveň nech niečo vydrží, je pohodlná, presná a nech funguje na čo najviac povrchoch.
Jedna, čo mi padla do oka je táto: https://m.heureka.sk/mysi/logitech-mx-a ... 10-005153/ len to už je celkom šupa za myš. Oplatí sa, alebo existuje aj nieco lacnejšie, čo by splnilo moje očakávania?
Vďaka
Myš k notebooku aj na prenos do 50€
Myš k notebooku aj na prenos do 50€
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: Myš k notebooku aj na prenos do 50€
ja uz nedam dopustit na MX Master. Je sice vacsia ale tych par cm v batohu neznamena nic.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Mx master je super myš.
Osobne mám mi mouse od xiaomi hlavne kvôli rozmerom a duálnemu pripojeniu usb dongle/bluetooth.
Cena do 20€
Senzor má ok, ale nerozumie si moc dobre s nerovnými povrchmi.
Osobne mám mi mouse od xiaomi hlavne kvôli rozmerom a duálnemu pripojeniu usb dongle/bluetooth.
Cena do 20€
Senzor má ok, ale nerozumie si moc dobre s nerovnými povrchmi.
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
doma pouzivam mx master, v kancelarii a na cesty MX Anywhere. Anywhere v pohode pouzivam aj cely den v kancli, MX Master by sa hodil viacej ale je stale ok. na cesty super, funguje aj na sklenenom povrchu. nevyhoda je ze nedodava sa k nemu puzdro na prenos (stare VX Nano malo)a ten bluetooth prenos nie je moc spolahlivy, ale to je problem mojho kompu (z nicoho nic z neho zmizne bluetooth zariadenie, potom za par dni sa objavi znova a funguje dalej). Obcas som mal problem aj s akokeby rusenim, ze kurzol skakal, reagoval oneskorene apod.
Ta MX Master vyzera paradne, len cena ma troska odradza. Nejak moja psychologicka hranica pri mysi je nizsie. Predtym davnejsie som mal A4tech, kablovu, fungovala skvele. Manzelka ma nejaku noname silent mysku za 10€, pocit v ruke lacny a neviem ako dlho vydrzi. Chcel som nieco lepsie, kvalitnejsie a rozmerovo asi podobne. Pozeral som a ta Anywhere je este mensia, tak to neviem, ci by bolo ok. Zo strednej triedy napr M720 vs M705? Ci tam pridem o nieco dolezite, co MX Master ma?
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
M720 podla mna bude tiez fajn. M705 som pouzival takmer 9 rokov a bol som s nim velmi spokojny, akurat ta este tusim pouziva stary softver Setpoint ktory uz roky nebol aktualizovany a neviem ako by fungoval na Win 10.
este doplnam moje najvacsie sklamanie z MX Master/Anywhere: nejak som ocakaval ze vsetky tie nastavenia tlacidiel sa budu ukladat priamo v myske, takze ked ho pripojim k inemu kompu (alebo k inemu OS na rovnakom kompe) tak mi to bude fungovat rovnako. ale on ich uklada len v ramci ovladace v kompe (ktory sa sice uz tusim sychnronzijue cez cloud, ale nie je to ono). hlavne ma to stvalo este v case ked som bezne pouzival dual boot linux, kde vlastne nic nenastavis, lebo linuxovsky ovladac neexistuje. od takejto premiovej mysky by som to celkom ocakaval
este doplnam moje najvacsie sklamanie z MX Master/Anywhere: nejak som ocakaval ze vsetky tie nastavenia tlacidiel sa budu ukladat priamo v myske, takze ked ho pripojim k inemu kompu (alebo k inemu OS na rovnakom kompe) tak mi to bude fungovat rovnako. ale on ich uklada len v ramci ovladace v kompe (ktory sa sice uz tusim sychnronzijue cez cloud, ale nie je to ono). hlavne ma to stvalo este v case ked som bezne pouzival dual boot linux, kde vlastne nic nenastavis, lebo linuxovsky ovladac neexistuje. od takejto premiovej mysky by som to celkom ocakaval