- jednoduchy na pouzivanie
- dostatocne svizny
- dobre citatelny displej
- DUAL sim +
- nie CINSKE znacky (Huawei a pod.). Toto je hlavna podmienka

Samsun A20e??
Mas na to nejaky padny dovod? Co je cinske je automaticky zle alebo ako?materik napísal: So 20. Júl, 2019, 22:05 - nie CINSKE znacky (Huawei a pod.). Toto je hlavna podmienka![]()
Samsun A20e??
Nie moj zlaty. Vsetky galaxy mobily su uz hodnych par rokov vyrabame vo vietname. Samsung ma vlastnu tovaren takze neviem kde si takuto sprostost vobec vzal. Shitne xiaomi je vyrabane rucne ludmi, galaxy su uz hodnych par rokov vyrabane automatizovane.tron44 napísal: So 20. Júl, 2019, 22:27 vieš o tom že si samsung nechava vyrabat telefony v číne? dokonca v rovnakej továrni ako xiaomi.
Presne tak, čajna a kvalita dokopy nejde, nikdy nešla.gammaray napísal: So 20. Júl, 2019, 22:31 Mas na to nejaky padny dovod? Co je cinske je automaticky zle alebo ako?
Otcova podmienka, politicke dovodygammaray napísal: So 20. Júl, 2019, 22:31 Mas na to nejaky padny dovod? Co je cinske je automaticky zle alebo ako?
mam taky dojem, ze tento telefon neexistujeHellAngel napísal: Ne 21. Júl, 2019, 13:02 aj lenovo. Ja som tiez za ten LG G7 power. Parametre za tu cenu su fajn.