Monster1 napísal: Ut 23. Júl, 2019, 09:41
No ten 27 palcovy full HD Asus to bude otras
Myslíš raster?? Či čo ??

Pozri sa na hráčov ako Ninja, Shroud, atď .... všetko BenQ 27" XL-séria Full HD

Bude to výrazná úľava pre môj hardvér. Plus jeden ten ASUS má IPS panel, ale niekde som čítal, že je to vraj fake, že je to len dajaký enhanced VA panel, tak som zvedavý no
paranoid.asian napísal: Ut 23. Júl, 2019, 10:23
inak ten DELL S2716DG ma velmi velmi dobre farby, teda ak si ich nastavis predtym v nvidia profile a pouzijes este aj profil z tft central (akurat co ma stve, ze si ten prekliaty windows nevie to nvidia nastavenie zapamatat navzdy a vzdy, a niekedy sa stane, ze gamma ostane na defaulte po starte os, alebo po vypnuti niektorych hier. co je vlastne gro toho co najviac sposobuje, ze ten obraz je nepozeratelny s vypranymi vysednutymi farbami)
dlho som riesil ci kupit aj ten LG 32GK850G, ale F verziu (F verzia ma vraj lepsie farby), ale viem si predstavit ako mi vadi ta "gumickovatost" pri rychlych hrach ako su prave csgo, bf, r6s a pod. ale tu dilemu asi finalne uzavriem, az ked si vyberiem nejaky vikend a potestujem ten monitor spolu s tym dellom.
Ako nechcem Ťa odradiť od toho LG, je to výborný monitor
(až na ten retardovaný stojan), asi jediný 32" 1440p 144Hz Gsync na trhu myslím. F-séria má FreeSync no. Ja som ho bral ako kompromis, pretože hrávam hry ale zároveň aj strihám videá, no tak sa mi vidí, že to asi rozdelím na dva monitory. Jeden bude čisto na hry asi dajaký TN alebo rýchly IPS
(či také dačo vôbec existuje), no a druhý bude 4K IPS.... alebo rovno OLED

Počkám na tvoje vyjadrenie LG vs. DELL. Farbami určite vyhrá LG, hlavne čierna je ozaj čierna. A pokoštuj hlavne odozvu v hre, myškou rýchlo šmátraj po podložke zo strany na stranu a čekuj obraz, či budeš vnímať oneskorenie

Ja som old school hráč CSka na 144Hz TN panely, takže som bars náchylný na odozvu.
quicky napísal: Ut 23. Júl, 2019, 11:18
ja budem riesit coskoro rovnaku otazku, takze som zvedavy k comu dospejete... ten 850f ma tiez celkom oslovil, rozmyslam,ze zostanem pri qhd rozliseni + 5700xt,nech to ma aj nejake rozumne fps.
Ja mám dosť často problém s GTX1080Ti nakŕmiť aj to QHD so 144Hz, proste musím ísť s detailami nižšie. Chce to proste výkonnejšiu kartu na dnešné hry. Čerešničkou na torte je pre mňa ten 4K 144Hz monitor od ASUSu PG27UQ

tam fakt neviem, ako dosiahne užívateľ 144 fps.... 2x RTX2080Ti a detaily na low??
gammaray napísal: Ut 23. Júl, 2019, 11:38
Mal by som mať ten 850f zhruba za mesiac. Potom sa môžte popýtať čo by ste chceli. Prípadne spravím nejaké testy. Sám som zvedavý naň.
Skús trochu skôr

zvedavý som aj ja, pre porovnanie.