Vdaka za rady.
Zacnem asi tym, ze SX8200 Pro viem zohnat tiez s 5 rocnou zarukou. Ma krajsi chladic ako Gammix S11 Pro, preto som chcel radsej SX8200 Pro, len neviem ci aj rovnako ucinny ako Gammix S11 Pro?
Tu teplotu SX8200 Pro som cital v recenzii na techpowerup, ktory pisal, ze program hlasil o niekolko stupnov menej, ako realne namerali a hlavne na tu teplotu nemohla mat graficka karta vplyv, nakolko ju testovacia zostava vobec neobsahovala.
Je pravda, ze pri hrani nekopirujem kvanta dat, tak neviem aku ma teplotu NVMe SSD vtedy.
Inak ten Patriot vyzera, ze ma bezkonkurencny chladic, aj mam ktej znacke vacsiu doveru, ale zase ma len 3 rocnu zaruku
Co sa tyka skrinky, mam vpredu 2 ventilatory 140, dole vedla zdroja 1 120 a vzadu ako vyfuk 1 140. Mam to poladene cez soft, aby to nehucalo a ked idem pustit hru, pustim iny profil, kde ventilatory maju viac otacok a teda viac hucia.
Grafika je Gigabyte GTX 1080 Ti Gaming OC.
SSD do PC
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Re: SSD do PC
Do jednej temy som pisal ake teploty ma SX8200 pri dlhsej zatazi a tusim cez 50°C v NTB to nebolo. Tej teploty by som sa neobaval.
To SSD adata som menil v NTB za klasicke SATA m.2 SSD a zmena rychlosti nacitania Windowsu v mojom pripade je vyrazna. Predtym 30sek. Teraz 17sek. O nacitani niektorych apps ani nehovorim.
Cim pomalsi zaklad tym viac pomoze rychle SSD.
Na PC som rovnaku zmenu az tak nepocitil preto som tam vratil SATA SSD.
To SSD adata som menil v NTB za klasicke SATA m.2 SSD a zmena rychlosti nacitania Windowsu v mojom pripade je vyrazna. Predtym 30sek. Teraz 17sek. O nacitani niektorych apps ani nehovorim.
Cim pomalsi zaklad tym viac pomoze rychle SSD.
Na PC som rovnaku zmenu az tak nepocitil preto som tam vratil SATA SSD.
Spoiler: ukázať
Inak teraz mám v PC SATA SSD Goodram Irdm Pro 960GB s MLC bunkami. Oplatí sa to vôbec vymeniť za tú Adatu XPG8200 Pro?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
2marfan ono to neni ani tak o sata vs nvme ale pomalšom ssd všeobecne, je dosť nvme ssd čo nejdú pri štarte win oveľa lepšie ako SATA
prechod ssd sata - ssd nvme neni žiadne wow ako hdd-ssd
pokiaľ to staré ssd neni niečo z roku pána 1800
prechod ssd sata - ssd nvme neni žiadne wow ako hdd-ssd
pokiaľ to staré ssd neni niečo z roku pána 1800
Praveze nie je a ma MLC bunky, tak neviem, ci si este celkovo nepohorsim?
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Toto by som neriesil, pockaj kym SSD umrie dovtedy budu aj ine technologie a ceny.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Mohol som to SSD posunut len do PC v praci preto som to riesil, ale asi to nema velky vyznam...
Polepšil by si si, ale keď už máš dobré SSD nemá to vôbec význam za tú cenu pre bežné použitie.