Úložný priestor pre hudbu do auta
Úložný priestor pre hudbu do auta
Zdar,
Zaujímalo by ma, ako ?, respektíve na čom (USB/SD/bluetooth) máte hudbu v aute. Či používate nejaké rýchle karty, kriptonitové klúče alebo kde robím chybu, nakoľko v superb 3 (2017) (tuším je to amundsen infotainment, má to proste navigaciu... ) mi už druhá SD karta začala sekať hudba pri počúvaní (fungovalo to možno tak rok bez problémov). Pri kopírovaní na nu, alebo z nej už vyhadzuje poškodené súbory (samozrejme sa na nu nakopírovali nepoškodené subory). SD karta bola nová, obyč. class 10 Kingston-ka.
Dik.
Zaujímalo by ma, ako ?, respektíve na čom (USB/SD/bluetooth) máte hudbu v aute. Či používate nejaké rýchle karty, kriptonitové klúče alebo kde robím chybu, nakoľko v superb 3 (2017) (tuším je to amundsen infotainment, má to proste navigaciu... ) mi už druhá SD karta začala sekať hudba pri počúvaní (fungovalo to možno tak rok bez problémov). Pri kopírovaní na nu, alebo z nej už vyhadzuje poškodené súbory (samozrejme sa na nu nakopírovali nepoškodené subory). SD karta bola nová, obyč. class 10 Kingston-ka.
Dik.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Úložný priestor pre hudbu do auta
Pouzivam sd karty aj usb kluc, zatial vsetky funguju
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Kolko GB má tá karta a kolko bordelu v GB na nej máš?
Ešte pred tým ako napíšeš kolko má tá karta GB ti poviem že si mýliš HW autorádia s HW stolného PC
Ešte pred tým ako napíšeš kolko má tá karta GB ti poviem že si mýliš HW autorádia s HW stolného PC
Karta má 32GB, "bordel" má cca 8GB. Tá karta predtým tuším 16GB
Nekupuj kingston pamatove karty
Za posledne 3roky mi tymto sposobom skapali vsetky co som mal
Za posledne 3roky mi tymto sposobom skapali vsetky co som mal
A akú značku odporúčaš/te?
Dočasne som dal na USB, ale to zas nejde zavieť ten popolník, čiže buď to kúpim tretí a posledný krát SD kartu, alebo nejaké miniatúrne USB..
Dočasne som dal na USB, ale to zas nejde zavieť ten popolník, čiže buď to kúpim tretí a posledný krát SD kartu, alebo nejaké miniatúrne USB..
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
https://www.alza.sk/sandisk-microsdhc-3 ... 041144.htm
skus tuto, mam jednu extreme uz 8 rokov, momentalne ju ma mala vo fotoaparate, a stale ide. PLUS je tam zaruka vari 6 rokov
skus tuto, mam jednu extreme uz 8 rokov, momentalne ju ma mala vo fotoaparate, a stale ide. PLUS je tam zaruka vari 6 rokov
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
https://m.alza.sk/sandisk-cruzer-ultra- ... 5.htm?o=10
a ja mam zase tento klucik x rokov v aute a tiez ide v pohode
a ja mam zase tento klucik x rokov v aute a tiez ide v pohode
Samsung evo karty
Mam ich cez 10 v roznych zariadeniach niekolko rokov, a zatial odisla len jedna
Mam ich cez 10 v roznych zariadeniach niekolko rokov, a zatial odisla len jedna
Co ja viem, mal som Kingston Datatraveler MicroDuo 2.0, po par rokoch ako USB kluc s hudbou v aute odislo, vyplnil som RMA a prisiel mi bez frflania MicroDuo 3.0 zdarma takze sa vobec nehnevam
Spoiler: ukázať