Vedel by mi niekto odporucit decentny filmovy projektor s platnom? Mam od toho nasledovne poziadavky:
- Full HD s HDMI vstupom / ak mi potvrdite ze streamovanie FullHD obsahu cez wifi do projektora je spolahlive a neseka to (router je za tou stenou kde by bolo platno), tak moze mat aj tuto funkcionalitu.
- bude sa pouzivat na terase rodinneho domu, viz obrazok. Umiestnenie bud zaveseny v tom L-ku vo vzdialenosti 450cm od platna, alebo polozeny na stole cca 300-350cm od platna (v tom pripade by bol ten projekcny uhol asi vacsi, kedze stol je nizsie). Necham si poradit, kedze tdo tychto uhlov a vzdialenosti vobec nevidim.
- budem este potrebovat bud z toho projektora, alebo zo streamujuceho/prehravajuceho notebooku dostat von zvuk, idealne cez bluetooth aby zavadzalo co najmenej kablov (hlavne ak by bol projektor v tom L-ku).
Mam 2x tento bluetooth repdouktor a mozno to bude objemom zvuku stacit, mozno nie, zatial som ich neskusal peckovat. Kazdopadne ten projektor by potom asi mohol mat este aj bluetooth audio streaming.... no cim viac nad tym rozmyslam, tym menej som si isty ako ten zvuk poriesim s tymto setupom.

- platno zavesne, zrolovatelne, s rozmerom cca 200cm na sirku (cela stena ma 220cm)
Diky moc, a kludne sa pytajte ak treba nieco doplnit!