music player [SW, WIN]
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: music player [SW, WIN]
Roky pouzivam winamp na uplne vsetku hudbu, hlavne internetove radia a uplna spokojnost, nemenil by som
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
dexterav napísal:ja mám foobar už dosť dlho a dá sa ...
ved nevravim ze nepostacuje alebo winamp. Samozrejme ze postacuje. Roky som pouzival winamp potom som presiel na foobar a skoncil som z aimp3. Jeden z hlavnych dovodov bola pritomnost wasapi priamo zakladnej konfiguracii na rozdiel od foobaru kde je to riesene cez plugin a tych prikladov je viac. Keby nam vsetkym vyhovovalo rovnake tak nemusi byt 100 programov stacil by jeden mali by ho vsetci a vybavene
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
pokiaľ ide človek cez wasapi alebo asio je fuk čo má za prehrávač
a stiahnuť jeden plugin zase neni nič hrozné
btw ale winamp pokiaľ viem je EOL
aimp sa mi zdal ako čistý chaos
a stiahnuť jeden plugin zase neni nič hrozné
btw ale winamp pokiaľ viem je EOL
aimp sa mi zdal ako čistý chaos
Spoiler: ukázať
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
a mne foobar moc jednoduchy sto ludi sto chuti no ale autor si bude musiet vybrat sam tipov uz myslim dostal dost
cakal som, ze to bude viac jednoznacne....takto ich prebehnem vsetky a uvidim, co a jako
Diky moc.
Diky moc.
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Nemavate problem s Aimpom ? Spustim jednu skladbu napr z total commander,pocas hrania spustim skladbu co mam na ploche a nic..hra furt tam prva,ale na kurzore sa kruti koliesko. Nerobi to vzdy,ale takmer vzdy.
Ine prehravace mi toto nerobia.
Ine prehravace mi toto nerobia.
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
Ja odporucam foobar2000. Je to overena klasika. Vyhodou je, ze vie pchat output priamo do HW zvukoveho vystupu, co znamena ze obide SW vrstvu windowsu, ktora umoznuje menit hlasitost (aj hlasitost osobitne pre kazdu aplikaciu). Tym by sa mal dosiahnut kvalitnejsi vystup. Ale uz sa nepamatam ci to je defaultne spravanie foobaru, alebo tam treba este nieco aktivovat/nastavit/plugin...?
hej treba si tam "doinstalovat" wasapi a nastavit ho v output, tiez to tak pouzivam
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
A aj počujete tu lepší kvalitu? Ja som zistil že vlc vie aj audio,takže ho mám teraz ako prehrávač. Na to čo robím stačí,aj tak stále počúvam len di.fm cez Chrome
Ja by som rád vedel ako je niečo také možné ... keďže pokiaľ viem tak zvuk je vrámci softvéru(resp. OS) prenášaný digitálne, a teda keď je raz daná hodnota nejakej zvukovej vzorky, tak jej prenos je(resp. mal by byť) bezstrátový, proste 0 je 0 a 1 bude vždy 1 ... ako teda dochádza podľa teba ku strate kvality ?Danix64 napísal: ↑Ut 17. Sep, 2019, 17:56 Ja odporucam foobar2000. Je to overena klasika. Vyhodou je, ze vie pchat output priamo do HW zvukoveho vystupu, co znamena ze obide SW vrstvu windowsu, ktora umoznuje menit hlasitost (aj hlasitost osobitne pre kazdu aplikaciu). Tym by sa mal dosiahnut kvalitnejsi vystup. Ale uz sa nepamatam ci to je defaultne spravanie foobaru, alebo tam treba este nieco aktivovat/nastavit/plugin...?
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Digitalne ano, ale idea je v tom, aby si pomocou WASAPI, alebo ASIO obisiel Windows mixer, ktory ho digitalne upravuje a to ty nechces.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
k strate kvality nie, ale moze tam vyssia latencia, moze byt ovplyvnene nejakym ekvalizerom v driveroch a apod.