Huawei zostreleny z trhu
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Huawei zostreleny z trhu
to je super ale nikto zdravy neda za okripleny telefon (pre europu) tie sumy co pytaju
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
App shop sice vlastny mali aj doteraz, no Facebook a spol tam urcite nenajdes, kedze restrikcie z USA budu pre US firmy ako Facebook urcite platit. Takze ziadny Facebook, Instagram, Whatsapp a podobne v Huawei App store necakaj.
Otvoreny bootloader a gapps nemaju nic spolocne. Gapps mozes nainstalovat viacmenej kamkolvek, jediny problem je ze Google moze zablokovat globalne pristup a potom si musis vybavovat vynimku pre konkretne device ID, kde mozes takychto vynimiek mat maximalne 100ks na jedno Google konto. Takze ty ako vlastnik telefonu si takto mozes vyriesit problem, no Huawei to nemoze na telefony davat automaticky.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Budto situaciu vyriesia, alebo je to koniec. Ziadny uzivatel si nekupi nejaky polotovar, ani keby bol v neviem v akej cene
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
A co tam skusal? Vsetci vedia ze mate30 nema podporu google a us aplikaci a je urceny len pre azijski trh. To je ako cudovat sa, ze nemam v aute 2l motor ked som kupil 1.5l
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
To bude asi nejaky "novinar", kedze Youtube mu priamo pise "aktualizujte Google Play Services", ktore si zjavne ten expert nenainstaloval.
Bude no, skor ide o to, ze ROM nema GMS Core, takze GPS nejdu ani len flashnut
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja som si gapps isntaloval cez twrp s novym systemom..bol na to treba odomknut bootloader,preto som si to spojil..ale zrejme to ide aj jendoducho cez apkfaugusztin napísal: ↑Pi 20. Sep, 2019, 16:17App shop sice vlastny mali aj doteraz, no Facebook a spol tam urcite nenajdes, kedze restrikcie z USA budu pre US firmy ako Facebook urcite platit. Takze ziadny Facebook, Instagram, Whatsapp a podobne v Huawei App store necakaj.
Otvoreny bootloader a gapps nemaju nic spolocne. Gapps mozes nainstalovat viacmenej kamkolvek
ohladom FB a inych..na zive.sk som cital som ze su prave v tom ich obchode
Este raz - GApps samozrejme flashnut mozes, ale robi sa to cez FastBoot/Recovery este pred prvym spustenim systemu, navyse neflashujes store alebo play services ako take ale Service Core (GMS), nasledne su Store, Maps API a podobne srandy iba APK.
Ako vravel Fero - na pouzitie GPS potrebujes vynimku, bezny user tento postup nezvladne. A nesmieme zabudat na fakt, ze vy vsetko flashujete na zariadenia ktore PRESLI play certifikaciou (existujuce mobily, iba ste vymenili ROM, tj Google o nich vie). Mate 30 Pro NIE JE certifikovany na Play. Staci ze Appka ti pouziva debilne Google Maps API (Tatra, SLSP a podobne), a skoncil si. Taky PayPal potrebuje playprotect (myslim ze aj VUB ale to si nie som 100% isty), SLSP si overuje ci appka pochadza z Play Store, ak nie, failne check.
Ved si zober ze na tom zariadeni ti nepojde nie len YT, Gmail, ale dokonca ani Waze, Uber, Bolt, Bistro.sk a podobne veci ktore ludia na SK dennodenne pouzivaju.
A fb urcite na appgallery nebude, nakolko uz v minulosti sa riesilo
Ako vravel Fero - na pouzitie GPS potrebujes vynimku, bezny user tento postup nezvladne. A nesmieme zabudat na fakt, ze vy vsetko flashujete na zariadenia ktore PRESLI play certifikaciou (existujuce mobily, iba ste vymenili ROM, tj Google o nich vie). Mate 30 Pro NIE JE certifikovany na Play. Staci ze Appka ti pouziva debilne Google Maps API (Tatra, SLSP a podobne), a skoncil si. Taky PayPal potrebuje playprotect (myslim ze aj VUB ale to si nie som 100% isty), SLSP si overuje ci appka pochadza z Play Store, ak nie, failne check.
Ved si zober ze na tom zariadeni ti nepojde nie len YT, Gmail, ale dokonca ani Waze, Uber, Bolt, Bistro.sk a podobne veci ktore ludia na SK dennodenne pouzivaju.
A fb urcite na appgallery nebude, nakolko uz v minulosti sa riesilo
Facebook bans Huawei from pre-installing its apps
.
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Tak na youtube uz si videa, s funkcnym obchodom,gmail,facebook atd,kto vie ako na to je to easy
Spoiler: ukázať
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Mne osobne by ziadny Pay nechybal,je to len o preferencii,co kto vyuziva
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
mne by pay chybal, velmi som si nan zvykol. Ale to je fuk. Mate/P rada predstavuje TOP modelvu radu znacky a od TOP ocakavam aj TOP funkcionalitu, nie polotovar s obmedzeniami
https://medium.com/@topjohnwu/huaweis-u ... a5dd71a7cd
Oni su fakt tupci, ale ze naozaj. Toto by si nedovolil ani samotny Google, druha vec je legalnost takehoto kroku.
Oni su fakt tupci, ale ze naozaj. Toto by si nedovolil ani samotny Google, druha vec je legalnost takehoto kroku.
.