Ja osobne som bral 32" @ 1440p a vyhovuje mi velkost bodu. Siel som ale do VA kvoli IPS Glow. Asi najlepsi pomer cena vykon mas BENQ. Mozno toto: https://www.alza.sk/32-benq-pd3200q-d4616236.htm
VA má color shift z uhlov a pri 32" uhlopriečke si pamätám že bol viditeľný aj voľným okom na krajoch keď som pozeral do stredu.
Nemyslím si že to je najlepší nápad na grafiku.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Neviem do akej miery sa venuješ grafike, ale ak Ti IT-čkari objednali takýto monitor, tak by mali zmeniť profesiu. Neviem aký si mal rozpočet, ale tento monitor je vhodný tak na vedenie účtovníctva (naše účtarky majú niečo podobné - kvôli veľkému rastru = veľkým písmenám).
Na druhej strane, za 150 EUR monitor na serióznu prácu v RGB nekúpiš.
Toho cloveka mozu s chladnou hlavou vyhodit. Takto vybera monitor len kreten. Uplne vazne - ak by som zajtra dal vybrat monitor mojej zene, 100% vyberie lepsie.
Vies ono je to takto vo viacerich firmach, aj u nas.... je to smutne skor ako na smiech. Ale je bezna vec dnes ze na roznych poziciach pracuju ludia co tam vobec nepatria, bud do riti liezli alebo po znamosti. Hadam si presadis to co treba. gl