"momentalne neplanujeme zvysenie rychlosti a zrusenie FUP. V pripade zmeny by sme nasich zakaznikov informovali na nasej stranke https://www.digislovakia.sk/"
Síce je DIGI dcérou Slovak Telekom, ale zmeny nepreberá

V rovnakom maile mi oznámili, že po viazanosti mi dvihnú cenu o 4€ na 18€ (za 30/3). Keď som sa ohradil na callcentre, že ich cenník hovorí stále o 14€ za ten program, tak mi ešte tresli, že 1,5€ mesačne za router (nepotrebujem, mám vlastný a fungujem, aj keď tvrdia, že môžem mať problémy - neviem aké). No nakoniec mi po preverovaní oznámili, že majú nejakú akciu (neviem akú, keďže teraz vraj nič nemajú) a budem to mať bez viazanosti za 14€ a už bez prenájmu routera.Hranica FUP je stanovená na 300 GB a predstavuje súčet prijatých a odoslaných dát. Do preneseného objemu dát sa započítava aj prenos
nevyžiadaných dát. Negarantovaná rýchlosť po prekročení hranice FUP je 20% z maximálnej rýchlosti Účastníkom využívaného balíka (prípadne v
danom Profile). Po znížení rýchlosti môže dôjsť k sťaženiu využívania dátovo náročnejších internetových stránok a aplikácií, sťahovania dátovo náročnejších obsahov a prehliadania a sťahovania dátovo náročnejších multimediálnych súborov.
Vďaka za radu,vidíš to ma nenapadlo.Ale stejne by to nemali obmedzovať. Pri 30/3to išlo bez obmedzenia, ale odkedy nasadili Vectoring pri programe "Premium" tak to mám obmedzené.