(Herna) kablova mys pre velku ruku
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
(Herna) kablova mys pre velku ruku
Caute.
Vie niekto doporucit osvedcenu a idealne tichu (klikanie, rolovanie) mys na hranie pre velku dlan? Zbehol som e-shopy a najrozumnejsie mi vychadza
www.alza.sk/logitech-g502-proteus-spectrum-d4017161.htm
Dalej vo vybere
www.alza.sk/razer-basilisk-d5129841.htm
www.alza.sk/razer-basilisk-essential-d5580046.htm
www.alza.sk/razer-deathadder-essential-d5360315.htm
Ma to byt darcek, moc sa neorientujem v tomto segmente. Poradi niekto?
Vdaka
Vie niekto doporucit osvedcenu a idealne tichu (klikanie, rolovanie) mys na hranie pre velku dlan? Zbehol som e-shopy a najrozumnejsie mi vychadza
www.alza.sk/logitech-g502-proteus-spectrum-d4017161.htm
Dalej vo vybere
www.alza.sk/razer-basilisk-d5129841.htm
www.alza.sk/razer-basilisk-essential-d5580046.htm
www.alza.sk/razer-deathadder-essential-d5360315.htm
Ma to byt darcek, moc sa neorientujem v tomto segmente. Poradi niekto?
Vdaka
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: (Herna) kablova mys pre velku ruku
mal som deathadderku a za mna mozem len doporucit. Tiez mam vacsiu ruku a robilo a hralo sa mi na nej paradne
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Mám g502 hero čo je vpodstate Proteus s iným senzorom a je skvelá.
Jediné čo by som na nej prijal je pogumované koliesko pre lepší grip ale dá sa zvyknúť. (má väčší odpor)
Možno ešte trochu väčšie ľavé tlačítko. Zabieha doňho to dvojtlačidlo na kraji ktorým sa mení DPI tak sa mi niekedy stáva že si počas zúrivej prestrelky vymaxujem DPI
Jediné čo by som na nej prijal je pogumované koliesko pre lepší grip ale dá sa zvyknúť. (má väčší odpor)
Možno ešte trochu väčšie ľavé tlačítko. Zabieha doňho to dvojtlačidlo na kraji ktorým sa mení DPI tak sa mi niekedy stáva že si počas zúrivej prestrelky vymaxujem DPI
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Tie nove ale nie su kvalita tych starych + driver v cloude by som nechcel.
G502 je uzka + koliesko a transformer vzhlad nemusi vyhovovat kazdemu.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Tak to je skoda, so starou deathadder som bol velmi spokojny
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
No razer mysky uz nekupuje nikto dobrych x rokov, vzdy vyjdu menej kvalitne v porovnani s Logitech alebo Steelseries napriklad. Aj ked sam uz nesledujem velmi
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Ono kvalitna herna mys a tiche tlacidla az tak velmi dokopy nejdu, kedze v idealnom pripade by tam mali byt nejake kvalitnejsie spinace a tie robia nejaky klik vzdy. Ale aj "kvalitne herne" mysi ako G403 niekde setria na kvalite a u mna je to konkretne tlacidlo pod koleckom, ktore na rozdiel od ostatnych 4 je cinsky smejd za par centov, cize ak niekto pouziva middle click, ani Logitech mu dlho nevydrzi
Spoiler: ukázať
mam tu taky typ na lacnu original deathadderku
https://www.aliexpress.com/item/3292582 ... 35ed1XoUAb
https://www.aliexpress.com/item/3292582 ... 35ed1XoUAb
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Túto som nedávno kupoval, keďže aj pred tým mi Roccat veľmi dobre sedela v ruke. Je dosť veľká. Vyberal som medzi týmito a G502, keďže som chcel aj klikať s kolieskom do strany. https://www.amazon.co.uk/ROCCAT-Kone-AI ... NrPXRydWU=
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Dobrý zoznam má aj RJN,
https://www.rocketjumpninja.com/top-40/
má tam aj udávané veľkosti a vlastnosti každej z veľkostí, i keď nie je to 100% super, keďže napríklad G403 je ako L veľkosť s čím veľmi nesúhlasím, ja určite nemám L veľkosť a keď používam palm grip, tak mám konce prstov tesne tesne pred koncom tlačidiel.
Inak, ako linkuje Norbi, ak to nie je fejk, tak to môže byť dobrý karneval za šupku.
https://www.rocketjumpninja.com/top-40/
má tam aj udávané veľkosti a vlastnosti každej z veľkostí, i keď nie je to 100% super, keďže napríklad G403 je ako L veľkosť s čím veľmi nesúhlasím, ja určite nemám L veľkosť a keď používam palm grip, tak mám konce prstov tesne tesne pred koncom tlačidiel.
Inak, ako linkuje Norbi, ak to nie je fejk, tak to môže byť dobrý karneval za šupku.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Vdaka vsetkym. Este sa tym preluskam, ale zatial to vyzera na G502 Proteus. Tu, co linkuje Norbi by som si zobral pre seba - toto bude darcek a nechcem, aby sa pripadna reklamacia riesila cez Ali. Keby je to pre mna, tak je to ine.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Myška bude fajn, cena adekvátna, ale achilovka môže byť koliesko, identické som mal na G604 a vrátil som ju kvôli tomu, viď nižšie. Čo som pregooglil odozvu na g502, tiež o tom nachádzam témy, takže na toto si daj pozor. Asi by som to testol, než to posunieš ďalej.
mino_85 napísal: ↑Št 17. Okt, 2019, 19:02Koliesko je otrasné... masívne kovové, veľmi ťažké, tú váhu cítiť pri skrolovaní, lebo odpor kolieska medzi krokmi je dosť veľký. To by ani nebol problém keby ten kov nebol šmykľavý. Nie je to lesklý kov, je matný, ale jednoducho chýba grip /pozerám, že napohľad identické má aj G502, ak to niekomu pomôže/. Pri priamom porovnaní s gumeným povrchom na Rivalke je to noc a deň. Hlavne pri skrolovaní smerom hore v podstate bežným prítlakom ktorý používam nie som schopný koliesko pretočiť. Musím použiť viac sily a to už tam chýba precíznosť, takže celé skrolovanie je nepresné a maximálne nekomfortné. Neviem či ja mám suché prsty alebo čo, ale proste je to pre mňa ozaj problém.
Spoiler: ukázať
ja mam Logitech G502 viac ako 2 a pol roka a zatial maximalna spokojnost. Tiez mam vacsie ruky a tato mi sedi idealne. Predtym som mal G500, ale G502 je este lepsia. S Kolieskom nemam ziaden problem.