v inej teme mi bol poradeny Schiit hel miesto internej zvukovej karty. Chcel by som tuto temu viac rozvinut. Evga nu ma AKM 4493 dac zatial co schiit ma AKM4490, v tomto ohlade sa mi to zda dost vyrovnane. Ake su ine vyhody externeho DAC-u resp ine specifikacie tychto zariadeni, ktore mi ako laikovi unikaju? Cenovo su na tom priblizne rovnako a otvoreny som obidvom moznostiam.
Chcem to primarne na hry. Nebude mi chybat virtual surround

Momentalne mam AKG K550, ale odkedy sme sa prestahovali, mohol by som prejst a vyskusat aj nejake polotvorene/otvorene sluchadla. Hladam teda nejake na hry CS:GO a ine FPS, neprebassovane atd. Vsade si vsimam ze odporucaju DT990 pre gaming. Ake by ste mi odporucili vy? Mozte postnut aj link na nejake od AKG(je sanca ze ich budem vediet zohnat za polovicu ceny)?
Posledny problem, co chcem vyriesit je mikrofon. Momentalne mam ten klasicky stolovy, dlhy a zavadzia mi pred monitorom tak ho mam vedla a potom sa stazuju, ze ma zle pocuju, najma vecer ked zbytocne neziapem, ale hovorim potichu. Co hovorite na Modmic 4/5? Ine navrhy?
Rozpoctom sa velmi netrapte

Dakujem tunajsim audio expertom za pomoc.