Odar napísal: ↑Po 11. Nov, 2019, 11:04
Pozeram v prvom rade na merania analogoveho vystupu tych kariet a osobnu skusenost.
Veľmi nepozeraš, keď tvrdiš že Xonar urobi lepšiu službu. Ano, je to dobra interna karta, neznamena však nutne najlepšie riešenie ako nejake ine, napr. aj externe. Namatkovo si to tam v tych odkazoch porovnaj napr. s Toppingom DX3 Pro (ktory ty odsudiš lebo je činsky), kde dopada vo viacerych parametroch lepšie (aktualne je aj za menej peňazi). A to je len jeden namatkovo vybrany. Je tam toho kopa, môžeš porovnavať.
Tak tu tvoja mantra o činskych luntoch dostava na prdel.
A o tom, že mnohe renomovane značky si len lepia svoje logo na "činske lunty" a predavaju za X-nasobok, tu ani radšej nejdem rozvadzať. Ale hlavne že ma človek značkovy vyrobok...
Ano, medzi čiňanmi je kopa luntu, to nikto nepopiera. Lenže nemôžeš generalizovať, lebo aj tam sa najdu naozaj kvalitne veci. Rovnako ako sa kopa luntu najde aj v mainstreame.
To, že "poriadny" DAC nestoji 100 či 200€, s tym sa neda nesuhlasiť, ale to vie aj sam. Na to nemusel zakladať vlakno. To totiž plati uplne u všetkeho že drahšie je (väčšinou) lepšie. U sluchadiel, PC, TV, auta, až po lietedla. Pri takejto logike su ale potom zbytočne akekoľvek poradne kedže to vie každy, nepotrebuju to od teba počuť.
On ale nema/nechce zaplatiť tisice. Ma stanoveny nejaky orientačny rozpočet a v ňom hľada. Preto je odporučanie nejakeho highend riešenia uplne absurdne. Takisto tvrdenie že aj v tej nizkej cenovke je jedno čo vyberie.
Inak, len tak pre zaujimavosť (možno si to zachytil) tam je aj jedna perlička. 10-eurovy DAC (predaval sa aj u nas v Conrade), ktory potom kvôli hypeu 10-nasobne zdražel, a jeho porovnanie so všetkymi vychvaľovanym Dragonfly. Alebo si Dragonfly porovnaj napr. s rovnako koncipovanym, lacnejšim SMSL IDEA čo je činske atd.
Tym som chcel povedať to, že nie všetko je zlato a nie všetko je lunt. Aj keď je to napriklad z Činy.
https://www.audiosciencereview.com/foru ... fier.2423/