vyzera to tak ze dostanem nejake vianocne bonusy, tak konecne by som si mohol zaobstarat nejaky lepsi notas na robotu. pokukujem po bazarovych kusoch, nejaky vyslovene cenovy limit nemam, idealne by bolo kebyze sa viem hybat okolo 500-700 eur, ale za dobry kus som ochotny priplatit. Uplne sa nebranim ani novemu kusu.
moje poziadavky:
- displej 13,3-14"
- nizka vaha
- USB-C nabijanie a thunderbolt port
- RJ-45 port
- dedikovane klavesy Home/End/PgUp/PgDn (nie cez Fn klavesu)
- tichy a chladny
- procesor by som chcel nejake 4-jadro
zatial to tak vyzera ze realny vyber mam medzi Elitebook 840G5 a Thinkpad T480s. osobne sa mi viacej pacia thinkpady, ale vraj elitebooky su spolahlivejsie. este trosku pokukujem aj po thinkpade E480/490. v minulosti som pouzival L-kove thinkpady a prisli mi spracovanim v pohode, tak uplne sa tych E-cok nebojim.
co este mam realne na vyber, co sa mi oplati zvazovat? ma zmysel pozerat po notasoch s AMD? skor ako o vykon mi ide o tichost prevadzky, aj ked terajsie i3-7130U ma pre mna realne malo vykonu.
bazarovy notas na pracu
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
bazarovy notas na pracu
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Re: bazarovy notas na pracu
napis hopkok-ovi, ci nema nejaky na sklade, viem, ze teraz ma dost dobry vyber repasovanych bookov, ja som od neho bral asi 10. mozno bude mat nieco tvojmu srdcu blizke
ja by som vsak siel do thinkpadu. pouzivam ich 10 rokov a nikdy som nemal ziaden problem(okrem toho, co som polial cajom a aj to mi hopkok opravil)
ja by som vsak siel do thinkpadu. pouzivam ich 10 rokov a nikdy som nemal ziaden problem(okrem toho, co som polial cajom a aj to mi hopkok opravil)
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Re: bazarovy notas na pracu
Ani s jednym nespravis chybu. Teraz mame v praci T480s nejakych 30-40 kusov a jediny problem co na nom vidim su USB-C porty, ale to je technologicky problem lebo tie porty su proste blbo navrhnute celkovo a nic nevydrzia. Skratuje to, blbnu dokiny... Neviem ako je na tom HP s ovladacmi, ale Lenovo uz malo problemy s Thunderbolt drajvermi (cez sys update to natahovalo verziu ktora odpajala Thunderbolt), ale rucne preinstalovanie ovladaca to nastastie opravilo.
Spoiler: ukázať