Aky film ste naposledy videli?
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: Aky film ste naposledy videli?
Nápad je jedna vec, a ne/využit potencial druhá. Za mňa presne ako opísal Miňo. Ťahalo sa to ako sopel. Ako keby sa snažili skombinovať filmy na úrovni Marťana a Interstellar ale vyšiel im z toho nepodarok. Nejaký wannaby doják o hľadaní samého seba alebo čo ... A vizuálu tiež nebolo neviem koľko za tie 2+ hodiny.
.
Angel has fallen
Taká akčná jednohubka. Nič výnimočné, ale vôbec nie zlé, ak nečakáte viac ako akciu. 6/10
Taká akčná jednohubka. Nič výnimočné, ale vôbec nie zlé, ak nečakáte viac ako akciu. 6/10
Tá Ad Astra bola neskutočná chobotina Čakal som teda viac. Začalo to zaujímavo a potom...nič
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Spoiler: ukázať
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
This is England
Zaujalo ma dosť, skvelí herci, hlavne mladý chalanisko a veľký brácho skinhead to dali na jedničku. Podané bez servítky, ale bez nútenej snahy šokovať, za čo palec hore. Zaujímavá sebarexlefia na špecifickú dobu anglickej spoločnosti. Možno to ide trochu mimo nás, ale dajú sa tam nájsť paralely aj smerom k nám, čo sú dosť aktuálne.
K Ad Astra ešte...
Zaujalo ma dosť, skvelí herci, hlavne mladý chalanisko a veľký brácho skinhead to dali na jedničku. Podané bez servítky, ale bez nútenej snahy šokovať, za čo palec hore. Zaujímavá sebarexlefia na špecifickú dobu anglickej spoločnosti. Možno to ide trochu mimo nás, ale dajú sa tam nájsť paralely aj smerom k nám, čo sú dosť aktuálne.
K Ad Astra ešte...
- Leon
- Pokročilý používateľ
Do you wanna suck my tits? To som videl strašne strašne dávno, ale malo to svoje ťahy Inak angličania to sú fakt najškaredší ľudia na svete
edit : a teraz pozerám, že sú aj 2 minidielne seriály a nemajú vôbec zlé hodnotenie. Asi to juknem
This Is England '86
https://www.csfd.cz/film/283831-this-is ... 6/prehled/
This Is England '88
https://www.csfd.cz/film/311296-this-is ... komentare/
edit #2 : lol ešte aj
This Is England '90
https://www.csfd.cz/film/69410-this-is- ... ie/?type=1
... ten má dokonca skoro až 90%
edit : a teraz pozerám, že sú aj 2 minidielne seriály a nemajú vôbec zlé hodnotenie. Asi to juknem
This Is England '86
https://www.csfd.cz/film/283831-this-is ... 6/prehled/
This Is England '88
https://www.csfd.cz/film/311296-this-is ... komentare/
edit #2 : lol ešte aj
This Is England '90
https://www.csfd.cz/film/69410-this-is- ... ie/?type=1
... ten má dokonca skoro až 90%
Naposledy upravil/-a Leon v Po 16. Dec, 2019, 20:23, upravené celkom 1 krát.
.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Ta ňe?
Aj 90s je, tiež som si to všimol, možno skuknem.
Aj 90s je, tiež som si to všimol, možno skuknem.
Dnes 6 Underground
4/10
Hm... Úvodná naháňačka super, mal som pocit, že sa neberú príliš vážne. Bohužiaľ potom hodinu a pol dosť o ničom. Jedine akcia a hudba za niečo stála, ale dopozeral som to zo zotrvačnosti. Osud postáv mi bol ukradnutý.
4/10
Hm... Úvodná naháňačka super, mal som pocit, že sa neberú príliš vážne. Bohužiaľ potom hodinu a pol dosť o ničom. Jedine akcia a hudba za niečo stála, ale dopozeral som to zo zotrvačnosti. Osud postáv mi bol ukradnutý.
starwars solidne 3/10
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
U mňa tak 6.5/10
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
SW: Rise of Skywalker 7/10, Cinemax BB 5/10 - pôvodné znenie v 3D iba v malej sále, ale aspoň je, nemali Star Wars merch, hlavne že ho mali pre Frozen (ešte pochopím) či Terminátora (WTF?)
Film remeselne štandardne vysoká kvalita aká sa od SW dá očakávať, už či sa páči príbeh je individuálne.
Komu sa páčila 7, bude sa páčiť aj 9 a môže si ešte pridať body.
Moje pocity z filmu (nevyzradím nič z príbehu, ale aj tak radšej spoiler lebo veľa sa dá domyslieť):
Edit: Nedalo mi, spravil som meme Spoiler alert! Toto je z príbehu!
Film remeselne štandardne vysoká kvalita aká sa od SW dá očakávať, už či sa páči príbeh je individuálne.
Komu sa páčila 7, bude sa páčiť aj 9 a môže si ešte pridať body.
Moje pocity z filmu (nevyzradím nič z príbehu, ale aj tak radšej spoiler lebo veľa sa dá domyslieť):
Otázka: zatiaľ som sa Star wars úspešne vyhýbal. V akom poradí by som si to mal pozrieť? Tak ako boli natočené, alebo tak ako to Lucas myslel?
- Leon
- Pokročilý používateľ
Urcite pozriet tak ako je to tocene.
zdrazel by chleba ci preco take sebazaprenie?
.
Ja by som asi pozeral v poradí ako boli točené, predsa len tam je dosť veľký časový rozdiel medzi tým kedy sa točila pôvodná trilógia a prequely, kinematografia sa dosť zmenila za ten čas.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Co sa Star Wars týka odporúčam:
IV-VI zohnat Harmy's Despecialized Edition
Nasledne pozerať v tzv. Machete order:
IV, V, II, III, VI
Dovod ? Ep. 2 a 3 bude posobit ako vacsi flashback a dej bude celkovo ucelenejsi a zaver epickejší.
Naozaj, ludia dajte si poradiť, v tomto poradi som to pustal cloveku co SW nikdy nevidel a na konci maratonu povedal ze lepsi filmovejsi zazitok nemal.
A preco EP1 vynechana ? Nie je tam povedane nič dolezite co by sa opat nepovedalo v neskorsich. Danu epizodu skuknut ako bonus aj to len koli zaverecnemu duelu.
IV-VI zohnat Harmy's Despecialized Edition
Nasledne pozerať v tzv. Machete order:
IV, V, II, III, VI
Dovod ? Ep. 2 a 3 bude posobit ako vacsi flashback a dej bude celkovo ucelenejsi a zaver epickejší.
Naozaj, ludia dajte si poradiť, v tomto poradi som to pustal cloveku co SW nikdy nevidel a na konci maratonu povedal ze lepsi filmovejsi zazitok nemal.
A preco EP1 vynechana ? Nie je tam povedane nič dolezite co by sa opat nepovedalo v neskorsich. Danu epizodu skuknut ako bonus aj to len koli zaverecnemu duelu.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10