Android platforma na mobilné zariadenia, Wear OS platforma na wearables, povolená diskusia tiež o ďalšie kompatibilné systémy (RTOS/Tizen OS/Garmin OS/Fitbit OS)
Dobre chlapci citajte si DisplayMate a DXO a podla toho kupujte telefony my jebnuti si budeme kupovat podla toho ako nam vyhovuje rozhranie a co ten telefon za dane peniaze ponuka
Snake napísal: Ut 21. Máj, 2019, 17:57
Ja sa tiez snazim byt objektivny, a preto ti hovorim ze 90hz displej v kombinacii so zrychlenymi animaciami neznamena ze je nieco rychlejsie (podobne nastavenie si vies tiez nastavit na akomkolvek droide), mne 1+ nevyhovuje, cina, nema to vela veci co Galaxy ma, moze to mat aj 10 fotakov ale ked to prepali beznu fotku tak moze byt rychly ako chce. Ten fon za tie prachy nema co ponuknut. Pozri si OneUI a potom mozme riesit veci (co je jeden z naj skinov aktualne vyzdvihovany viacerymi portalmi, ked uz tak pleties do toho recenzie)
...
Co ma 90Hz displej spolocne s rychlostou animacii? Nechapem preco si tak mocne mam pozriet One UI.
Leon napísal: Ut 21. Máj, 2019, 19:06
A čo by si čakal? Predsa nemôže to byť lepšie ako niečo čo má on oproti niečomu čo ani nemal v ruke, že ...
...
.....
top koment (bez sarkazmu)
Tiež by som.radsej vyskusal plynulejší display než s väčším kontrastom/jasom
Inak že majú problém s dakymi fantomovymi dotykmi, že display si klika aj bez toho aby si sa ho dotkol
Proste Oneplus veci chcú vždy trochu času na odladenie
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
Ja som včera objednal 7Tčko za 423€ z GB, čo si myslím, že je good deal. Rozhodoval som sa medzi 7T a Xiaomi Mi 9T Pro (ten bol za 305€), ale vyhral Oneplus s lepším displayom a Oxygen OS. Vlastnil som ich prvý model Oneplus One a bol som max. spokojný, tak možno aj to zavážilo...
Ako vam drzi baterka na 7T s odstupom casu? Ja som OP3 hodil do suflika lebo priemerna vydrz 10 hodin bola na nervy. S Mi9 je toho ale na nervy ovela viac, ale nevadi, aspon ze vydrzi pri rovnakom "vyuzivani" cez 60 hodin (ale ako bol OP3 moj posledny OP, aj Mi9 bude moj posledny Xiaomi)