Herny notebook 1000€
Herny notebook 1000€
Dobry den,
po dlhej dobe zrejme budem objednavat novy NTB.
Musim to stihnut do konca roka tak preto prosim o radu co a ako. Trochu som si prelustroval alzu ale neviem sa rozhodnut ktoru znacku. Ta kvalita sa zrejme casto meni u vyrobcov a clovek co to nesleduje nevie.
Tak moje poziadavky su velkost 17,3" , herny , cenovo do 1000€ samozrejme ak bude onieco lepsi za 1050 tak to prezijem a radsej doplatim ako slabsi za 950 NTB zomnou dost nacestuje. SSD +hdd
Za kazdy nazor a radu dakujem.
po dlhej dobe zrejme budem objednavat novy NTB.
Musim to stihnut do konca roka tak preto prosim o radu co a ako. Trochu som si prelustroval alzu ale neviem sa rozhodnut ktoru znacku. Ta kvalita sa zrejme casto meni u vyrobcov a clovek co to nesleduje nevie.
Tak moje poziadavky su velkost 17,3" , herny , cenovo do 1000€ samozrejme ak bude onieco lepsi za 1050 tak to prezijem a radsej doplatim ako slabsi za 950 NTB zomnou dost nacestuje. SSD +hdd
Za kazdy nazor a radu dakujem.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Herny notebook 1000€
notebooky za 1000€ maju daleko od hernych, skor ich volam notebooky na ktorom sa aj pohras
https://www.alza.sk/asus-tuf-gaming-fx7 ... 657211.htm
splna vsetko co potrebujes, ale nema tam samostany HDD. ten by si si musel dokupit osobitne a nehat domontovat. Treba sa ale zmierit so slabsou vydrzou na batriu, hlukom a vyzsimi teplotami
mozu ta lakat napriklad lenova, cenovo su na tom lepsie a ponukaju velmi podobne parametre, ale tym notebookom sa vyhni
splna vsetko co potrebujes, ale nema tam samostany HDD. ten by si si musel dokupit osobitne a nehat domontovat. Treba sa ale zmierit so slabsou vydrzou na batriu, hlukom a vyzsimi teplotami
mozu ta lakat napriklad lenova, cenovo su na tom lepsie a ponukaju velmi podobne parametre, ale tym notebookom sa vyhni
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
hdd nieje podmienka teraz mam tiez len ssd 300 gb to mi uplne staci pripadne dalsie rozsirenie by bolo fajn. vidrz na baterku mi tak isto nevadi. ten hluk a teplo uz bude viac vadit . tento asus vizera celkom dobre. jedine co ma tam prekvapilo bol ten ryzen .
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Ja by som zariskoval a na skusku zobral radsej tento s 1660Ti, ten rozdiel v grafike je vskutku velky.
Spoiler: ukázať
preco zariskoval ? zato ze je rozbaleny ? ved plati 14dnova lehota na vratenie no tento je tiez bomba. to plati aj v bookoch ze ryzen je lepsi ako i7 ?
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
ryzen ti na pracu postaci a hlavne s 1660Ti a Intelom si uplne inde cenovkou.
Oplatí sa cenovo, viac rozpočtu zostane na GPU čo je pri tejto cenovke dôležitejšie.
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ten acer napadol aj mna, len nie je 17 palcovy. ak ale nevadi mensia uhlopriecka tiez sa priklanam ku nemu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Uhlopriečku chcem určite 17"
prosimta teraz mam lenovo uz 7 rokov a za tu cenu som vtedy asi nemohol kupit lepsi book. to sa tak zhorsili ?HellAngel napísal: ↑Št 19. Dec, 2019, 11:32 notebooky za 1000€ maju daleko od hernych, skor ich volam notebooky na ktorom sa aj pohras
No ja som bol spokojný. Len ma zaujalo že majú hliník plast kombináciu a Asus len plast. Ci to pri častom prenášaní nebude problém. Diky
Bacha na to, dôležitých je viac vecí, veľmi dôležité sú napríklad pánty a ako sú uchytené k zvyšku notebooku, a aj plasty máš diametrálne odlišnej kvality, chladenie býva rôznej kvality, kvalita displeja môže byť úplne iná, kvalita klávesnice...
A nie je Lenovo ako Lenovo, a nie je Asus ako Asus, treba porovnávať konkrétne modely (aj kvalita v rámci jedného radu sa v priebehu rokov mení).
Inak aj vyššie spomínané Acer Nitro tam máš aj 17" verzie.
A nie je Lenovo ako Lenovo, a nie je Asus ako Asus, treba porovnávať konkrétne modely (aj kvalita v rámci jedného radu sa v priebehu rokov mení).
Inak aj vyššie spomínané Acer Nitro tam máš aj 17" verzie.