Aky film ste naposledy videli?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Aky film ste naposledy videli?
Mne sa nahodou EP1 pacila,preteky boli peckove
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Ja som nepisal ze je zla, finalny duel je jeden z najlepsich v celej sage. Ale pribehovo sa vsetko dolezite zopakuje v EP2 atd. Jednoducho sa da cela epizoda preskocit bez toho aby divak akokoľvek utrpel, vdaka tomu ma ten machete order neuveritelny flow a VI to zaklincuje s plnou paradou.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Debilnejšiu radu som v živote nevidel. Skákať medzi príbehami akože flashback? To si môžeš dovoliť niekde v seriály, kde je minútový flashback a nie skákať 4 hodiny filmov A že vynechať úplne jednu epizódu ? Toto je najväčší odlet. Ak už sa chystá pozrieť jednu z najväčších ság aká kedy v histórií vznikla, tak všetko nie? Čo umiera a nemá čas, že to nemá pozerať ? Aj v jednotke sú super veci, ako preteky na Tatooine, podmorský svet, vojna s Gunganami. To všetko prostredie a tak je minimálne skvelý doplnok. A čo je to NAJPODSTATNEJSIE, je tam kto je asi najdôležitejšia postava v SW univerze od jej úplných začiatkov, kvôli tomu by nemal vynechať ani pár minút. ... lol, že vynechať prvú epizódu.
Ak už chcem akože nejaký flashback, tak presne preto som mu kázal pozrieť najprv prvú trilógiu a potom druhú, lebo si pozrie čo sa stalo, a potom ako keby prequel prečo sa to stalo. Ako keď pozeraš seriál, nemáš šajnu prečo sa to a to deje, a na konci final epizódy dostaneš vysvetlenie a všetko ti zrazu dopne. A keď už chceme vhadzovať filmy medzi trilógie a chceš to pozrieť poporade bez toho "prequel fieelingu", tak pozrieť by si mal Solo, I, II, III, Rogue One, IV, V, VI
Ten známy určite nemal zážitok z poradia filmov, lol. Ale filmov samotných, lebo ich nevidel. Rovnaký zážitok by mal keby to videl poporade.
Ak už chcem akože nejaký flashback, tak presne preto som mu kázal pozrieť najprv prvú trilógiu a potom druhú, lebo si pozrie čo sa stalo, a potom ako keby prequel prečo sa to stalo. Ako keď pozeraš seriál, nemáš šajnu prečo sa to a to deje, a na konci final epizódy dostaneš vysvetlenie a všetko ti zrazu dopne. A keď už chceme vhadzovať filmy medzi trilógie a chceš to pozrieť poporade bez toho "prequel fieelingu", tak pozrieť by si mal Solo, I, II, III, Rogue One, IV, V, VI
Ten známy určite nemal zážitok z poradia filmov, lol. Ale filmov samotných, lebo ich nevidel. Rovnaký zážitok by mal keby to videl poporade.
.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
Ja som zasa nevidel debilnejsiu radu ako pozerat 1-6 zaradom.
vynechanie prvej epizody naozaj problem nie je, ako som povedal ked chce nech si to kukne potom ako doplnok. Pribehovo je to NUDA a tie dve klucove info su opat zopakovane v EP2 atd. Ako zbytocna epizoda ak sa bavime len o deji.
A opat, aj to poradie malo na tom zasluhu, a dost znacnu, kto nevidel nevie.
vynechanie prvej epizody naozaj problem nie je, ako som povedal ked chce nech si to kukne potom ako doplnok. Pribehovo je to NUDA a tie dve klucove info su opat zopakovane v EP2 atd. Ako zbytocna epizoda ak sa bavime len o deji.
A opat, aj to poradie malo na tom zasluhu, a dost znacnu, kto nevidel nevie.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Mne to príde ako riadny mačkopes, navyše keď ešte odporúčaš "despecialized" edície čím miešaš cez seba diametrálne odlišné kinematografické štýly do riadneho gulášu. A úplne vynechať backstory ústrednej postavy celej hexalógie je tiež na zváženie.
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
asi tak presne no,...
ty radšej neraď, minimálne ohľadom star warsu lebo o tom vieš nič ...
... a ano vynechanie prvej epizody je velky problem. Nejde pozerať zufale manželky.
... a ano vynechanie prvej epizody je velky problem. Nejde pozerať zufale manželky.
.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
Despecialized je odlisna hlavne v tom ze zachovava co najprirodzenejsi vizual. O nicom inom, nie je to nejako zostrihana a pod verzia. Proste je to HD verzie takej ako ma byt, ziadne bluray digitalne hnusne efekty, zly color grading atd. Takze ak povodnu trilogiu tak jedine despecialized.
A opakujem znovu, v jednotke ziaden backstory nie je, ak teda nechces divat pol filmu na pod-racing ktory je sice fajn no nicomu nepridava.
Naposledy upravil/-a kllr007 v Pi 20. Dec, 2019, 16:25, upravené celkom 2 krát.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
koli dejovym linkam by som to takto neprehodil. mozno ten kto nikdy SW nevidel by mal z toho lepsi pozitok, ale 2 a 3 je vznik DV a vsetkeho okolo Dark Side a dobre sluzia na vysvetlenie deja vo filmoch 4,5,6.
Rovnako je skoda nevidiet 1tku, sice jej nevidenim nijako clovek neutrpi, ale aj ta ma svoj maly prinos do celej sagy. Urcite diely 1,2,3 su prinosnejsie a doleyitejsie ako 6,7 a teraz som zvedavy na 8
Rovnako je skoda nevidiet 1tku, sice jej nevidenim nijako clovek neutrpi, ale aj ta ma svoj maly prinos do celej sagy. Urcite diely 1,2,3 su prinosnejsie a doleyitejsie ako 6,7 a teraz som zvedavy na 8
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
pozerat to ako swpanic 123456 moze byt tez zaujimave
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Ja som na tom rovnako, ale nemienim na tom nič meniť. Teda videl som posledný diel pred týmto, ale to len tak od nudy a chýbal mi kontext, takže...
Myslím, že ma to minulo dobou, ešte v rannej puberte mi prišlo pod úroveň brať vážne postavy typu pozlátený plechovkový pseudorobot alebo nemý jetti pomiešaný s gorilou... a ešte z toho spraviť kult. Fakt som za tie roky nepochopil jak je možné, že to na ľudí funguje. Nehovoriac o súčasnosti, pre mňa odjakživa vrchol trápnosti celá táto séria. Spolu so všetkými komiksovými superheroes, Marvelovky atď. Toto ma obchádza na kilometre.
...a poďte do mňa!
- Leon
- Pokročilý používateľ
Ja sa nato nepozerám LEN ako na príbeh, ale ako na celkový zážitok z celej ságy - tu je ten rozdiel. Budem sa opakovať, ale nejde pozerať druhoradý romantický seriál. Nebudem Ti popisovať každú jednu scénu prečo je dôležitá. Proste sú tam veci ktoré nadviazujú na dalšie časti a preto by to mal vidieť.
Tu nejde o to že máš iný názor. Tu ide o to že je úplne zlý. Keď ja poviem, že môžeš kľudne vypiť denne 2 litre vody a ty prídeš a povieš, že môžeš kľudne aj 20, nič sa ti nestane - tak takto by som to porovnal. Ty mu radíš aby pozeral ako keby každú druhú časť v seriály, veď vždy na začiatku ďalšej je súhrn. Je to to isté. Kto takto pozerá? Nikto.
Vôbec som nenarážal nato, či to videl alebo nie. Je to samozrejme každého osobná vec. Ja som sa len smial z toho slova "úspešne", ako keby mu to niekto strašne nútil
.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Nech si kazdy pozera, co sa mu paci a nepozera, co sa mu nepaci, ale radit niekomu, aby preskakoval casti celej sagy mi pride uz hodne uderene - no flame
4, 5, 6 je kult. Bodka. Tie filmy nikdy nic nenahradi. Tie nove sracky sa na to absolutne nehrabu. To su priblble rozpravky pre deti s mega efektami. UF a je to vonku
4, 5, 6 je kult. Bodka. Tie filmy nikdy nic nenahradi. Tie nove sracky sa na to absolutne nehrabu. To su priblble rozpravky pre deti s mega efektami. UF a je to vonku
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
7,8 rozpravka. 4,5,6 su TOPka a 1,2,3 velmi dobre doplnili prazdny pribeh o tom, ako a preco to cele vzniklo. Urcite nic nepreskakovat
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Tiez myslim ze preskakovat filmy mimo ich cislovania je hlupost. Mas tam anakina/vadera, clovek co nikdy nevidel SW nevie kto je kto a preco...akoby si pustil neznalcovi Star Trek DS9, zrazu TOS, Enterprise a potom TNG...bude kompletne vymlety.
Radsej by som to pozeral za sebou, vratane co najposlednejsich BD remasterov, aby to aspon z hladiska CGI vyzeralo co najpodobnejsie. Povodne verzie SW 4 az 6 su dnes proste mega zastarane a neznalca to bude bit do oci.
V pondelok idem na SW: Rise of Skywalker, uvidime, co to bude.
Radsej by som to pozeral za sebou, vratane co najposlednejsich BD remasterov, aby to aspon z hladiska CGI vyzeralo co najpodobnejsie. Povodne verzie SW 4 az 6 su dnes proste mega zastarane a neznalca to bude bit do oci.
V pondelok idem na SW: Rise of Skywalker, uvidime, co to bude.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB