Windows do kancelarie
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Windows do kancelarie
zdar
do kancelarie musi byt proffesional ?
neviete o niecom lacnejsom ako alza ?
napr: https://www.elektronickelicencie.sk/kat ... ional-oem/ ?
do kancelarie musi byt proffesional ?
neviete o niecom lacnejsom ako alza ?
napr: https://www.elektronickelicencie.sk/kat ... ional-oem/ ?
Spoiler: ukázať
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Re: Windows do kancelarie
ak nechceš z ebay za 5€,tak len niečo také...ale dá sa kúpiť lacnejšie(do 30€) len treba pohľadať...ale ak bol v tom pc originál win 7,8 pro tak sa dá legálne zadarmo...do kanclu áno pro...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Je to do firmy? Ak ano ries win aj s novym pc na spolocnej fakture. Neries tieto prekupovane licencie. Ak to je sukromny pc, kludne ber tu licenciu z ebay
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Uz xkrat opakovane ze zadarmo ale nelegalne. Pohladaj si debatu kde sme sa o tom bavili, vratane licencnych guidelinov
.
- elementar
- Sponzor fóra silver
ako to je s neprenositelnym OS ? v pripade poruchy MB a vymeny za novy kus sa stane co ?
ako 190e za prenositelnu verziu Pro bez dph je pekna palka
ano je to do firmy len som si predstavoval asi tak polovicnu cenu
v podstate sa len vymiena starsi PC vo firme za novy. neda sa pouzit stara licencia? len tusim ze oni tam 10ky este nemaju
ako 190e za prenositelnu verziu Pro bez dph je pekna palka
ano je to do firmy len som si predstavoval asi tak polovicnu cenu
v podstate sa len vymiena starsi PC vo firme za novy. neda sa pouzit stara licencia? len tusim ze oni tam 10ky este nemaju
Naposledy upravil/-a elementar v So 21. Dec, 2019, 20:46, upravené celkom 1 krát.
- elementar
- Sponzor fóra silver
skor som myslel este v ramci zaruky... to akoze odide doska v zaruke poslu mi novu a pridem o licenciu ?
pri skladanom kompe nemôže byť licencia viazaná na dosku to je blbosť, iba ak nie.. ak nahodis licenčný kľuč na novy stroj tak to fungovať bude,ale z právneho hľadiska netuším ako to je
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Ak nepotrebujes Bitlocker a ostatne "Pro" ficury, naco kupovat Pro? Aj Home verzia moze byt pouzivana komercne, zalezi ci potrebujes tie veci z Pro alebo nie ..
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Naozaj potrebujes pro licenciu? Pozri si rozdiel medzi home a pro
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Lebo domena, lebo firma, lebo mozne spracovanie osobnych udajov (takze BitLocker na 99% treba)lepermessiah napísal: ↑So 21. Dec, 2019, 21:19 Ak nepotrebujes Bitlocker a ostatne "Pro" ficury, naco kupovat Pro? Aj Home verzia moze byt pouzivana komercne, zalezi ci potrebujes tie veci z Pro alebo nie ..
.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ak je kazda licencia prenositelna, preco potom existuju FPP, kdeje to aj uvedene a OEM instalacky, kde je uvedeny opak?
Alebo to bolo myslene pre pripad, ze mi napr. odide doska a pri tel. aktivacii im to poviem, a MS to zaktivuje nazad?
Alebo to bolo myslene pre pripad, ze mi napr. odide doska a pri tel. aktivacii im to poviem, a MS to zaktivuje nazad?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Fpp neexistuje, uz je iba COEM (to su tie krabicky), DOEM (v zariadeni a toho kod sa v zivote nedozvies), VL a MSDN
.