uz sa to tu milion krat riesilo ale zhanam znamemu 4K TV do tych 500-600€ max. Spominala sa tu casto neaka Hisense TV ale kde pozriem tak ju uz nemaju ...
Viete mi poslat neake odkazy kde sa da este zohnat ? popripade jej alternativa ? Na TV sa budu primarne kukac filmy a hrat hry cez Switch / PC.
Neni to neaky kajsmentke a s HDR som ho uz uzemnil ze za tie prachy no no
Mam doma Philips 50PUS7303 a maximalna spokojnost za danu cenu. Svizna telka, pekny obraz, zvuk tie nie na zahodenie + je na ovladaci klavesnica cize s vyssou radou urcite budes spokojny
CPU AMD Ryzen 5 3600 4,25 GHz Vcore 1,35VMB Asrock B450m Pro 4RAM ADATA XPG SPECTRIX D80 16GB DDR4 3200MHz CL16 GPU GIGABYTE RX 5700 XT GAMING OC 8G @ Core 2GHz + Mem 875MHz 1,08V + 50PL PSUFortron Hyper M 700HDD ADATA SX8200 Pro 512GBCASEFortron CMT 510Monitor LG 29UM68 UltrawideMouse Roccat KiroKeyboard Razer BlackWidow ultimate
Diky za navrhy naposielal som mu vsetky nech sa rozhodne. Snad si za tyzden nevybere neaku tesco value telku lebo on zrazu 500€ za tv neda (jak je to zvykom uz ked niekomu vyberam veci po rodine)
@dunar mám na teba otázku, všimol som si že samsungy od modelu Q70 a vyššie máju tzv. full array local dimming, chcel by som počuť tvoj názor na to, či sa oplatí priplácať oproti nižším "iba" 100hz modelom. Momentálne som našiel ceny okolo 915e za 55inch, ale budúci rok by mohli padnut na nejakých 850 snáď. Na videách to vyzerá ako celkom fajn rozdiel a priblíženie sa k OLED čiernej. https://youtu.be/pqrOoGfnHSk?t=1
ahoj votriem sa nejaky 43" panel ? väčšie by to veľmi už nemalo byť, ibaže su tieto 43" uz fakt napikacu
vybehol namna za priaznivu cenu iba jeden model THOMSON 43UE6400
cenovo sa da aj vyssie, ale ma to zmysel?