Dobry vysavac do 150 eur
Dobry vysavac do 150 eur
Zdravym vsetkych!
Prosim Vas o radu. Potrebujem si kupit novy vysavac. Stary posuvam mame.
Zakladne poziadavky:
- do cca 150 eur
- sackovy
- znackovy
Zatial co som nasiel:
https://www.nay.sk/hoover-tx63se-011-podlahovy-vysavac
Vopred Vam vsetkym velmi pekne dakujem!
Prosim Vas o radu. Potrebujem si kupit novy vysavac. Stary posuvam mame.
Zakladne poziadavky:
- do cca 150 eur
- sackovy
- znackovy
Zatial co som nasiel:
https://www.nay.sk/hoover-tx63se-011-podlahovy-vysavac
Vopred Vam vsetkym velmi pekne dakujem!
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Dobry vysavac do 150 eur
myslim, ze si vybral naj, pochvala
aj ked mne osobne by stacil aj TE 75011
aj ked mne osobne by stacil aj TE 75011
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
TE 75011 nema aretovane hubice na trubici, pri agresivnom vysavani kobercov to vypadava
Takze vziat to Miele? Cenovka sa blizi uz k 200 euram. Oplati sa?
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
pozri sa do ktoreho budu lacnejsie vrecka a filtre resp. ci sa daju zohnat aj latkove nahrady vreciek ktore byvaju za polovicnu cenu. /ja tak kupujem do mojho elektroluxu väcsinou v planeu a kvalita vreciek takmer rovnaka/
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
elecrolux nie, kvalitou spracovania je to spotrebka
miele c2 uz je fajn (C1 je nic moc a C3 uz dost velky)
kazdopadne hoover(ak nepocitam lacne modely) mi pride kvalitou na urovni miele, tak uz je to na tebe a cenovom rozdiely aky budes mat pri rovnakej vybave
patro16 - neoriginal vrecka nebrat, zatial vsetky co som skusal prepustaju bordel
hepa filter mas navzdy, len ho obcas umyjes
a filter pred motorom mas jedno aky, kupis velky a nastrihas, ked mas dobre vrecka, tak vydrzi dlho
miele c2 uz je fajn (C1 je nic moc a C3 uz dost velky)
kazdopadne hoover(ak nepocitam lacne modely) mi pride kvalitou na urovni miele, tak uz je to na tebe a cenovom rozdiely aky budes mat pri rovnakej vybave
patro16 - neoriginal vrecka nebrat, zatial vsetky co som skusal prepustaju bordel
hepa filter mas navzdy, len ho obcas umyjes
a filter pred motorom mas jedno aky, kupis velky a nastrihas, ked mas dobre vrecka, tak vydrzi dlho
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
nemam najmensi problem s mojim elektrolux-om(ze330b) a to uz ho mame min.7 rokov (len pisem moje skusenosti), hepa ano ten mam umyvatelny ale menim raz rocne "motorovy" (je v packu spolu aj s vreckami tak preco nie) a vrecka kupujem len latkove, väcsinou od agfilter(to su tie z planea) a nemam problem
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Tiez mam uz dlho Electrolux a v pohode. Ale ked som vyberal pracku, tak z viacerych zdrojov som pocul, ze Electrolux nie a radsej AEG, aj ked je to jeden koncern. Tak neviem. S mojim dlheeee roky nie su problemy, je to 2350W morda s HEPA filtrom. Kupujem do toho original Electrolux vrecka, tie modrozelene, tusim Clinic S-Bag, tj. este lepsejsie nez bezne a ziaden problem.
Miele je... Miele. Bude to urcite dobry vysavac.
Miele je... Miele. Bude to urcite dobry vysavac.
Edit: Dakujem vsetkym za rady, vzal som Miele Compact C2 Excellence Ecoline.
Vedel by niekto odporucit nieco slusne aj do 100e?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Dirt Devil DD7276-3 Rebel76 PET
Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA
Dirt Devil je trosku lepsi. Ma lepsie vysavanie prachu z koberca, je tichsi, ale prilis mu nejde srst (z koberca). Ak mas zvierata alebo chlpate deti, tak mozno radsej ta Rowenta. A mozno aj nie.
Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA
Dirt Devil je trosku lepsi. Ma lepsie vysavanie prachu z koberca, je tichsi, ale prilis mu nejde srst (z koberca). Ak mas zvierata alebo chlpate deti, tak mozno radsej ta Rowenta. A mozno aj nie.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Moja rada je že sa vykašli na produkty z bežných reťazcov a hľadaj priemyselné, ale musíš hľadať v kategórii hotelové. Majú výkon, sú tiché a aj rozumný objem nádoby
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Priemyselne a tiche? A to nehovorim o velkosti...
Ja odporucam karcher, ale samozrejme domacu radu nie priemyselnu, no pouzivam bezsackovy takze mimo temy.
Ja odporucam karcher, ale samozrejme domacu radu nie priemyselnu, no pouzivam bezsackovy takze mimo temy.
Tie rowenty nie su zle, aj v dteste su na prednych prieckach zvycajne
https://m.alza.sk/rowenta-ro3759ea-comp ... 29.htm?o=2
Tento mame uz asi 3r doma a dalsi na chate, a vysava to fajn, obzvlášť za tu cenu
Akurat tomu treba aspon raz za 1-2 mesiace vysprchovat filter a po 2rokoch som ho menil...
https://m.alza.sk/rowenta-ro3759ea-comp ... 29.htm?o=2
Tento mame uz asi 3r doma a dalsi na chate, a vysava to fajn, obzvlášť za tu cenu
Akurat tomu treba aspon raz za 1-2 mesiace vysprchovat filter a po 2rokoch som ho menil...