Herny notebook 1000€
Re: Herny notebook 1000€
tak je doma legion (ar) tak som zvedavy. prve dojmi super. oproti tomu asusu spracovanie 100% lepsie. jak vizorovo tak na dotik a tuhost. krasa snad mi ten oprimizmus nepokazi prva hodina gameingu
Potom napíš nejakú mini recenziu a presnú konfiguráciu akú máš. Dík
LENOVO Ideapad Yoga 2
HUAWEI P20 Lite
HUAWEI P20 Lite
Pardon. Slovencina moja kobylka
Jasne nieco sem hodim po par dnoch.
Jasne nieco sem hodim po par dnoch.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
no som zvedavy, podlozku si kupoval ci nie?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
podlozku mam uz dlho coolermaster. hlinikova a nastavitelne vetraky
Tomo - tak ako si spokojný s tým Lenovom?
LENOVO Ideapad Yoga 2
HUAWEI P20 Lite
HUAWEI P20 Lite
tak na 85 % som spokojny. hlucny je ako vsetky ostatne booky (je natom lepsie ako asus tuf) ale ziadne extremne zahrievanie som nespozoroval. priu dlhsom hrani je najviac teply v strede ale ziadny extrem. obrazovka super, hry paradicka na tych 144hz a filmy tiez. teda pozeral som len jeden. viac ho otestujem na cestach zatial je doma na stole asi iba raz som ho mal zbaleny. tie konektory v zadnej casti su trochu divne ale uz si zvykam. treba vediet co ako casto pouzivas.
Zvuk dostatocny na film , na hranie mam sluchadla. Este by to chcelo v mojej cenovej kategorii keby som mohol vidiet predator a dell ale myslim ze extremne lepsie nebudu. A lenovo sa mi paci viac dizajnovo pravdepodobne uz ostanem pri nom.
Zvuk dostatocny na film , na hranie mam sluchadla. Este by to chcelo v mojej cenovej kategorii keby som mohol vidiet predator a dell ale myslim ze extremne lepsie nebudu. A lenovo sa mi paci viac dizajnovo pravdepodobne uz ostanem pri nom.
neje zaco. ak zvazujes kupovanie notebooku tak by som pockal do leta. to uz by mali byt novinky v predaji. teda chladice s parou a externa graficka karta. Ja som musel kupit teraz.
Ešte počkám ako sa to vyvinie, možno si nakoniec zložím PC
LENOVO Ideapad Yoga 2
HUAWEI P20 Lite
HUAWEI P20 Lite