Pred tyzdnom cca som zacal hrat Original sin 2,dlho som cakal na cestinu,tak som bol nadseny..bavilo,hral som to 3 dni..potom ze si dam den pauzu..a uz somto nezapol..
Takto nejak to mam v posledne roky dost casto..
Ale urcite sa k tomu vratim
Gears je primitivizmus. Ma to hype lebo to hraju deti. Ja dlhodobo mastim rocket league, minimalne vyskusat to treba. Je to nieco ako counter strike, nikdy nie ste prilis dobry
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, Sapphire pulse 9070 15g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
Ake hry vam na trhu chybaju ? Mne nieco take ako bola starucka Heretic 1, cize fps s magom. Dnes sa po takom zalahla zem. Viete odporucit nieco starsie ?
tiez tym trpim..asi velky vyber hier
dnes som potreboval take oddychovky tak som si zahral Ziguratt a Project Warlock..je to trochu na temu Heretic..akurat tomu chyba hlbka
Tak som dnes dal Monster Hunter World a celkom fajn. Uvidím dokedy
inac bezi to na 1440p, s FidelityFX a Sharpness na 1.0, vsetko na max okrem AO (medium) a volumetric lighting (low - vizualna kvalita rovnaka ale dobrých 20FPS k dobru).
Vyzera to pekne a stabilne 60FPS.
tam som este neni. Zatial sa ponaram do SP a celkovo chovania hry kedze MH som nehral nikdy.
Ale odohrane 3 hodiny, a zatial sa tesim ked si za to sadnem.