Academy Awards
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Academy Awards
Za cca 2 týždne tu je udeľovanie oskarov. A keďže sa dá hodiť iba jedna anketa, tak som dal očividne tu najcennejšiu - Best picture.
Za mňa najlepšiu réžiu dostane asi Scorsese za Irishmana a najlepší herec Joaquin za Joker-a.
Ale u filmov je to nabité dosť na tesno. Imho dvaja najväčší favoriti Irishman a Le mans 66 (Joker-a by som asi nedal, to mi nepríde ako oskarový film, zato herecký výkon áno). Za mňa to vyhraje asi Le Mans 66.
Tak čo tipujete vy?
Za mňa najlepšiu réžiu dostane asi Scorsese za Irishmana a najlepší herec Joaquin za Joker-a.
Ale u filmov je to nabité dosť na tesno. Imho dvaja najväčší favoriti Irishman a Le mans 66 (Joker-a by som asi nedal, to mi nepríde ako oskarový film, zato herecký výkon áno). Za mňa to vyhraje asi Le Mans 66.
Tak čo tipujete vy?
Naposledy upravil/-a Leon v Po 10. Feb, 2020, 09:05, upravené celkom 4 krát.
.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Academy Awards
u mna ide tesne le mans nad jokera a neviem preco obidve sa mi pacili najviac.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
videl som z toho iba marriage story. le mans podla traileru si vobec neviem predstavit cim moze byt zaujimavy, napr. oproti takemu rush.
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Joker he skvelý film ktorý ale nesadne každému. Každopádne Oscara by si za to zaslúžil.
Len Mans he u mňa osobne tiež hodne vysoko.
Len Mans he u mňa osobne tiež hodne vysoko.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- Leon
- Pokročilý používateľ
Tak tohto roku neskutočné prekvapenie
기생충 (Parazit) vyhral hneď v 3 kategóriách. Najlepší film, zahraničný film a dokonca aj réžiu
Je to vynikajúci film. Pár ľudí ho tu aj videlo, a po tom ako začal vo svete zbierať úspechy sa o ňom už pred 4 mesiacmi vravelo, že môže vyhrať aj oskara za najlepší film. Aj keď som tipoval Le mans, tak osobne je Parazit podľa mňa najlepší film z nominovaných. Ja som ale neveril, žeby takýto lowcost snímok (aj keď je to fakt skvelý film) mohol zvíťaziť nad takými filmami akým konkuroval. Budúci rok už dám na intuíciu Ale aspoň je vidno, že k udeľovaniu oskarov ešte korupcia nedošla
Hlavného herca vyhral Joaquin za Jokera - neprekvapivo, samozrejme
Tu zoznam všetkých ocenených
https://www.csfd.cz/oceneni/1-academy-awards/
기생충 (Parazit) vyhral hneď v 3 kategóriách. Najlepší film, zahraničný film a dokonca aj réžiu
Je to vynikajúci film. Pár ľudí ho tu aj videlo, a po tom ako začal vo svete zbierať úspechy sa o ňom už pred 4 mesiacmi vravelo, že môže vyhrať aj oskara za najlepší film. Aj keď som tipoval Le mans, tak osobne je Parazit podľa mňa najlepší film z nominovaných. Ja som ale neveril, žeby takýto lowcost snímok (aj keď je to fakt skvelý film) mohol zvíťaziť nad takými filmami akým konkuroval. Budúci rok už dám na intuíciu Ale aspoň je vidno, že k udeľovaniu oskarov ešte korupcia nedošla
Hlavného herca vyhral Joaquin za Jokera - neprekvapivo, samozrejme
Tu zoznam všetkých ocenených
https://www.csfd.cz/oceneni/1-academy-awards/
.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Parasite so to zaslúžil, film ostane dlho v pamäti a není problém ho pozerať opakovane.
Joaquin - tohto typka fakt obdivujem, klobúk dolu, Oscara si samozrejme zaslúžil (a to aj v minulosti) som rád že ho dostal.
Joaquin - tohto typka fakt obdivujem, klobúk dolu, Oscara si samozrejme zaslúžil (a to aj v minulosti) som rád že ho dostal.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Ze dostal Pitt sosku som rad. Jeho Cliff je legendary
- Leon
- Pokročilý používateľ
Ešte musím poupraviť, že Parazit získal 4 oskary. Jeden ešte za pôvodný scenár. Za zmienku stojí aj 1917. Získalo 3 oskary za veci čo si fakt zaslúžilo - kamera, mix zvuku a vizuálne efekty.
.